Ambasadorka Opublikowano 5 Września 2020 Opublikowano 5 Września 2020 Witam Dziś fajna maseczka która wspomaga włosy po letnich szaleństwach, regeneruje końcówki a także nadaje włosom blask. Dzięki zawartym naturalnym składnikom jest ona w 100% bezpieczna dla każdego rodzaju włosa. przepis to ✔3 łyżki miodu naturalnego ✔3 łyżki najlepszej jakości oliwy z oliwek ✔ łyżka olej z konopi u mnie olejek CBD Dutch Passion. Całość wystarczy wymieszać i nanieść albo na suche włosy lub na lekko zwilżone Pozostawiając maseczkę na 15 minut a następnie spłukujący letnią wodą. Zabieg ten można powtarzać 2 razy w tygodniu. Do włosów bardzo zmęczonych życiem, warto dodać jedną łyżkę dobrej jakościowo odżywki nawilżającej Dziękuję i pozdrawiam Ambasadorka 1 Cytuj
Gość Opublikowano 6 Września 2020 Opublikowano 6 Września 2020 Moja kobieta ma ostatnio problem z wypadajacymi wlosami i zniszczonymi koncowkamki - glownie przez stres. Postaram sie ja na to namowic i podeslac feedbacka. Nie obiecuje ze to bedzie szybko :x Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 7 Września 2020 Autor Opublikowano 7 Września 2020 19 godzin temu, kolezka napisał: Moja kobieta ma ostatnio problem z wypadajacymi wlosami i zniszczonymi koncowkamki - glownie przez stres. Postaram sie ja na to namowic i podeslac feedbacka. Nie obiecuje ze to bedzie szybko :x Polecam pić przy tym herbatę na przemian Z pokrzywy i skrzyp. Cytuj
Recommended Posts