-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
4 tygodnie to raczej jeszcze big bud. Potem ze 2-3 overdrive. Ale to się może zmienić. Zobaczymy jak będą puchły. Na razie big bud. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzień 59: Obciąłem wszystkie nitki żeby im ulżyć. Uniosły się do góry i trochę więcej miejsca się zrobiło ale za to są bliżej lampy. Jeszcze nie tragedia. Kiedy one przestaną rosnąć? Lampę jestem w stanie podnieść jeszcze max 3cm. Co z tymi liśćmi? Odnośnie obcinania. Uginam w dół ile mogę ale nie da się zrobić tak żeby jakiś szczyt nie był zasloniony. Nie wiem czy lepiej uciąć czy żeby zasłaniało -
Przez Koz1 · Opublikowano
Szczerze to pestki brałem zawsze od tego samego producenta, holenderski skun, zawsze tak wyglądały 😅. W sumie raz miałem od barneys farm ale wtedy wyszło strasznie male. W domu rosły krzaczasto a na zewnątrz poszły w górę (chyba normalne). Generalnie znalazłem znowu albo welnowce albo mączniki 😐. Zostawiłem jeszcze Grapefruit ale jutro już koniecznie kosa, mam nadzieję że nie przlezą na Jacka i Blueberry Berry, chociaż widziałem uszkodzenia na liściach.. W sumie zrobię update za sekund parę ( z góry przepraszam za podwójne posty😁) -
Przez KushSensei · Opublikowano
No to poczekam jeszcze tydzień i zobacze czy te z dołu nie przystopują za bardzo. Wtedy podejmiemy decyzję czy interweniować czy nie. Jak myślicie ile zostało czasu 4 tygodnie? Żebym wiedział kiedy zmienić BIGBUD na OVERDRIVE.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts