-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Dawid górnik · Opublikowano
36 DZIEŃ Równo tydzień po pierwszym cięciu dziewczyny dziś przeszły przez kolejne. Ogólnie celem jest po 8 głównych szczytów. Wyjątkiem będzie tropicanna bannana przy której spróbuję zrobić 12 szczytów, po 6 na stronę, wytworzyła ona na 2 głównych odrostach krótkie międzywęźla więc spróbuję zrobić na 12 😛 Tropicanna banana -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ja to ważyłem mokre obcięte z gałęzi i otrymwane. Potem suche dla porównania. Suche to około 1/4 mokrego. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Siemano 👊 Jak pojawiły się pistle czyli te włoski to zaraz zacznie się stretch i po nim wejdą w fazę kwitnienia 😉 A co do żółtych liści to powody mogą być różne , niedobory, przenawożenie a może być blokada i przez to są niedobory. Jak podeślesz zdjęcia to wtedy będziemy mogli coś doradzić 😉 -
Przez Dawid górnik · Opublikowano
Nie, nie używałem, pierwszy raz o tym słyszę, może przy następnej uprawie przetestuje 😛 -
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Myślę, że jeśli chodzi o lampę to w zupełności wystarczy Ci Mars Hydro TS600. Osprzęt: nawilżacz wybierz jakiś mały. Nawet nich chińczyk będzie, ale pamiętaj, że musisz lać do niego wodę destylowaną, albo filtrować ją odwróconą osmozą. Zwykła kranówa zatka Ci filtr węglowy, ponieważ z rozbitych cząsteczek wody metodą ultradźwiękową osadzą Ci się minerały z tej wody, zarówno na roślinach jak i w filtrze. Do nawilżacza koniecznie regulator wilgotności, żeby nie walił do oporu. Filtr węglowy starczy Ci tak jak ja mam - Secret Jardin DF16 Extractor Fan 50/100/150 m3. On ma fajną regulacje obrotów, więc w sam raz dla Ciebie.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts