-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Bez kitu Stary rozjebałeś mi czapkę 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ja się kurwa pogubiłem w huj🤣🤣🤣🤣🤣🤣 odjebałem akcje czeski film🤣🤣 a przez te fotki to w ogóle się jebie która to która 😅 Luna, Marvel ty a jak się by z hermiła czego oczywiście nie życzę ale jak by co to zmień nazwę na dethpool 🤣🤣🤣🤣🤣 ale mi chumor poprawiłeś na wieczór. Elo wariat🤣🤣🤣 -
Przez kolober · Opublikowano
Siema 👊 ty ja już z baraniałem jaką ty lampę w końcu kupiłeś 200w czy 300w😅 i jaką gdzie masz?🤣🤣🤣🤣 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
📋 WW Trio – Bulma, Luna, Marvel (Update: 11.09.2025) --- 🌿 White Widow Auto – dzień 14 🗓️ Wyszły z ziemi: 28.08.2025 🪴 Donice: 3x identyczne, podsypywane 2x po osiadaniu ziemi (gleba nie ubijana na start) --- 🧪 Podlewanie 10.09 – Biobizz (2L mieszanki): Nawóz Dawka na 1L Grow 1.3 ml Heaven 2.6 ml Root Juice 0.65 ml Top Max 1.3 ml 💧 pH obniżone do ~6.3 💦 Ilość wody: Bulma & Luna: 450 ml Marvel: 450 ml 🔜 Następne podlewanie: 600 ml na roślinę --- 🪢 Trening LST (z patyczkami grillowymi & klipsami Amazłoma™ 😎): Bulma – klasyczne zgięcie, wachlarze szeroko, gotowa na karierę w bonsai modeling Luna – precyzyjnie ułożona, proporcjonalna – jakby wiedziała, że rośnie na pokaz Marvel – równa, nie była przesadzana – tylko gleba dosypana po opadnięciu 📸 Zdjęcia z 10.09 i 11.09 dokumentują progres: na każdym zdjęciu widać, że wachlarze rozkładają się pięknie, a LST przynosi efekty. --- 💡 Światło (po obniżeniu 11.09): Lampa LED 200W – ustawiona na 80% mocy Odległość do WW: ~75–80 cm Cykl: 18/6 – Tryb Nocnego Growa™ 🌙 --- 🌬️ Cyrkulacja & warunki: Temperatura: 24–27°C Wilgotność: 55–60% Dobre doświetlenie i przew iew Phoenix zjechała niżej – więc WW mają więcej miejsca na show -
Może się tak wydawać 😉 2 razy podsypałem ziemi po podlewaniu, bo się zapadła, głupi ja nie ubijałem. Zaraz leci aktualizacja. -
🟢 Noodle – dzień 16 🌱 Start: 26.08.2025 🧪 Podlewanie 10.09 – Biobizz (na 2L): Nawóz Dawka na 1L Grow 1.3 ml Heaven 2.6 ml Root Juice 0.65 ml Top Max 1.3 ml 💧 pH zbite do ~6.3 💦 Dawka: ok. 400–500 ml 🪢 Trening: Patyczki do grilla + klipsy Amazłoma™ 🤣 Łodyga dobrze znosi wyginanie, wachlarze poziomo – klasyka LST w tanim stylu --- 🟣 Phoenix – dzień 2 🌕 Kiełkowana 06.09 podczas pełni Krwawego Księżyca 🌱 Wyskoczyła z gleby 10.09 wieczorem 🎯 Trafienie łodygą centralnie w kartonik z napisem „Rainbow Sherbet” – oficjalnie wpisana jako Lucky Lick Shot™ 🤟 🔻 Została zniesiona z podwyższenia – obecnie chilluje na dole namiotu, pod wentylatorem, z nawiewem i parą z nawilżacza --- 💡 Oświetlenie – aktualizacja (11.09): Lampa: 200W LED Moc: 80% Odległość od szczytów Królowej: 30 cm Odległość od maluchów: ~75–80 cm 🎯 Cel: Więcej światła dla topów Królowej, bez przypalania siewek --- 📸 Na fotkach: Noodle i Marvel (prawa strona) Phoenix na środku (ale już zjechała na dół)
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts