biondo18 Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Czesc wszystkim! Jestem tutaj nowy i nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten temat. Przechodzac do konkretu to jestem bylym uprawca i mam sporo sprzetu ktory chcialbym sprzedac. Jest tego sporo, wszystko w optymalnej kondycji, oryginalne opakowania, instukcje obslugi, duzo gadgetow. Namioty, lampy, refeltkory, propagaory, pompy wodne, sprzed do mierzenia EC i PH. Nazbieralo mi sie tego i chcialbym to sprzedac odzyskujac troche pieniazkow i by ktos inny kto ma taka pasje jak mialem ja, mogl z tego zrobic dobry uzytek. Jak dostane potwierdzenie ze to odpowiednie miejsce to umieszcze liste kompletna produktow ze zdjeciami. Dajcie znac! Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Dodaj więcej info w dziale chillout można 👌 Cytuj
biondo18 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 Wielkie dzieki @Ambasadorka! :) A wiec sprzet sie sklada z: *Relfektor Raptor (Hydrofarm) * 3 cultibox w tym jeden100x100x200/ drugi to 60x60x140 Ecotent *reflektor Secret Jardin 2x36W jak i rowniez 2x56W (oba z lampami i gotowe do uzytku) *Balast electroniczny LUMATEK z mozliwoscia ustawienia mocy do lamp od 250 W wzwyz *Balast electroniczny Sunlight rowniez z mozliwoscia ustawienia mocy do lamp od 250W w gore *2 x narzedzia (tej samej firmy) do pomiaru PH/Temp/EC i innych (razem 5 roznych pomiarow) wody firmy Analitycal instruments (pozwalaja na ciagly pomiar w zbiornikach) Wszystko ma swoja specjalna walizeczke * Do pomiaru PH i EC mam tez z frimy Adwa *Estraktory powietrza firmy blauberg rozmiaru 100-125 *Grow box 120x120x200 Bez opakowania *Refelctor do neon (wraz z neonami) 55x40x9cm *Ozonizator powietrza do eliminacji zapachow *EXTRACTOR SILENT WINFLEX VENTILATION / TT SILENT-M 150MM 550M3 *jest tez rolka foli odblaskowej ktora odbija cieplo co powoduje ze Grow room jest niewidoczna dla radarow na podczerwien *jest tez rolka grubej foli z jednej strony biala z drugiej czarna *Lampy : Philips Master GreenPower 400W/ Sonlight MH 400W/Sonlight Agro 400W/Sylvania Grolux 250W HPS/ OSRAM Plantstar 400W/Philips Master son-t 600W Pia plus/Philips Master son-t 250W Pia plus *OZOTRES GENERATOR C1 125X300MM 300M3/H (generator ozonu do podlaczenia do estrakcji powietrza- mega skuteczny) *NUTRICULTURE 20 PLANT PROPAGATOR (aeroponiczny propagator ) *PLATINUM HYDROPONICS - HYDROSTAR (nie pamietam jednak czy jest na 4 doniczki czy na 6). Ten system mozna zrobic Aeroponicznie jaki rowniez hydroponicznie lub na kropelke *Estraktor powietrza 125 W firmy Centro Blauberg I ogolnie mam rozne pompy wodne, pompki do napowietrzania wody i wiele innych gadgetow ktore doloze za Free. Jezeli ktos jest zainteresowany to prosze smialo pisac. Wtedy porobie zdjecia. Prawie wszystko ma swoje oryginalne opakowania. Cytuj
biondo18 Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Opublikowano 3 Lutego 2020 Ktos zainteresowany? Zrobie dobra cene za wszystko (30% mniej dla artykulow w oryginalnym opakowaniu od najtanszego growshopu a bez opakowan 40% plus duzo gadgetow w gratisie). Cytuj
Makowiak Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Powiedzcie mi jak to jest jeśli chodzi o namioty do uprawy roślin, muszą być czy jest opcja na hodowlę bez tego? Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 45 minut temu, Makowiak napisał: Powiedzcie mi jak to jest jeśli chodzi o namioty do uprawy roślin, muszą być czy jest opcja na hodowlę bez tego? Nie wstawiamy odnośników 😉 Cytuj
Recommended Posts