-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KarolZ · Opublikowano
Fioletowe łodygi są ok. twarzą się jak roślina ma chłodniej, może w nocy jak lampa jest wyłączona to mają zimniej. Mnie bardziej martwi kwestia że wyciągają się do światła, szukają światła. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Wrzucam jeszcze kilka zdjęć z dnia 6. Fioletowe łodygi, czegoś pewnie brakuje, wysokość ok 3cm. Zdjęcia boxa. Pierwsze wyciągających wiatraków, drugie wciągające, ostatnie takie główne ale przy tym świetle słabo widać. Coś pozmieniać? Następna relacja po pikowaniu 🙂 j -
Przez Ichigo · Opublikowano
Niestety nie mam miernika 😞 Co do ziemi, to właśnie zauważyłem że wszyscy chwalą i dlatego ją kupiłem - jak narazie wszystko super. Zasadziłem też sałatę i szczypiorek i ładnie rośnie na balkonie, włożyłem guirella tabsa do tych na balkonie ^^. Biotabs wydaje się fajny, ciężko jest ponoć popalić nawozami na organicznych. Dzięki za miłe słowa i zaglądanie 😉 Wydaje się spoko to światło, ale jak trafiłem to zobaczymy po efektach ^^ Jak będzie źle to kupię sobie raczej mars hydro jakiegoś większego. Dzięki za komentarz 🙂 -------------------------------- Dzień 11: Podlane 1L wody z 5ml orgatrexu, było dość sucho. -
Przez Ichigo · Opublikowano
spoko, wcześniej wspominałeś że wybrałeś VEVOR ze względu na sensory, to chciałem Ci dać znać, że producent marshydro ma to samo, a wygodnie jest po prostu w jednej appce mieć wszystko, większa kontrola. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Dzień 5: - wyszło 57/60, więcej się nie spodziewam już - na razie podlewam sama woda przefiltrowaną filtrem węglowym - czekam na ziemię i nawozy plagrona i nie mogę się doczekać pikowania. Jeśli chodzi o nawozy to mam się ściśle trzymać instrukcji czy jakieś kombinacje się robi? - jak wysoko je trzymać od lampy? Są ok 30cm a i tak się trochę zaczynają wyciągać
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts