jimbeam Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Znalazłem taką fotorelację: Praktycznie te same wymiary co u mnie. Chce zamówić tę lampę: /admin - link do aukcji aliexpress wygasł/ Co myślicie, nada się?
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tak da radę. Chociaż wysokich lotów to ona nie jest.
Saul Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Ja tam bym nie ufał niczemu z allie. One na papierze mają tylko takie parametry. Jak chcesz leda to bierz jakiegoś ledisona.
jimbeam Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zamówiłem 200W. Dzięki za pomoc. Do miesiąca ruszę z fotorelacją bo widzę, że mało jest z chińskim sprzętem. Pozdro.
SzlaQ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 W dniu 7.01.2020 o 21:47, jimbeam napisał(a): Zamówiłem 200W. Dzięki za pomoc. Do miesiąca ruszę z fotorelacją bo widzę, że mało jest z chińskim sprzętem. Pozdro. Mam tą lampkę daje radę ale się troszkę grzeje mi to nie przeszkadza lecz potrzebuje czegoś co ma więcej lumenów niby 150w /300 ma ich około 10k do 15k ale nie chce mi się w to wierzyć . Teraz kupiłem cree i czekam aż przyjdzie W między czasie znalazłem ciekawą żarówkę i jestem ciekaw jak ona by się sprawowała cena jest zajebista /admin - link do aukcji amazon wygasł/
jimbeam Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2020 W dniu 7.01.2020 o 23:08, SzlaQ napisał(a): Mam tą lampkę daje radę ale się troszkę grzeje mi to nie przeszkadza lecz potrzebuje czegoś co ma więcej lumenów niby 150w /300 ma ich około 10k do 15k ale nie chce mi się w to wierzyć . Teraz kupiłem cree i czekam aż przyjdzie W między czasie znalazłem ciekawą żarówkę i jestem ciekaw jak ona by się sprawowała cena jest zajebista /admin - link do aukcji amazon wygasł/ Wygląda mega oryginalnie. To eksperymentowanie to najlepsza część 😄 Co do lampy, jakie masz wymiary boxa? Szkoda, że tak późno napisałeś. Masz może gdzieś fotorelację?
SzlaQ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, jimbeam napisał: Wygląda mega oryginalnie. To eksperymentowanie to najlepsza część 😄 Co do lampy, jakie masz wymiary boxa? Szkoda, że tak późno napisałeś. Masz może gdzieś fotorelację? Nic nie szkodzi słyszałem ,że łączenie tych dwóch barw daje fajne efekty 😄 Niestety nie mam 🙄 moje planciki zostały usunięte z przyczyn wyższych a grow box 90x80x50 Edytowane 7 Stycznia 2020 przez SzlaQ 1
jimbeam Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) 47 minut temu, SzlaQ napisał: Nic nie szkodzi słyszałem ,że łączenie tych dwóch barw daje fajne efekty 😄 Niestety nie mam 🙄 moje planciki zostały usunięte z przyczyn wyższych O jezu, to 2x większy boks niż u mnie. 😬 A co do grzania się lampy, wplywa to na temperaturę? Odczuję podbicie temp przy 0,19m2 mimo iż to led? Box wysoki na 1,8metra Edytowane 7 Stycznia 2020 przez jimbeam
SzlaQ Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zobaczysz ale raczej nie ja mam tą mocniejszą , poprostu się grzeje ale nie jakoś w opór 😄
Kolasek87@hotmail.com Opublikowano 11 Stycznia 2020 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Siemka. Jestem amatorem i zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego /admin - link do aukcji allegro wygasł/ Box jest 35x35 ogarnie to na spokojnie czy coś mocniejszego szukać? 🙂
Recommended Posts