Guest swobodny-dżordż Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Jakieś info o wznowieniu??? Quote Link to post Share on other sites
Ambasadorka 1,090 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Z czego ostatnio pisaliśmy to czekają na lepsze dostawy 🙂 Quote Link to post Share on other sites
Guest swobodny-dżordż Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited) Wyglada na to ze zwijają interes Edited December 12, 2019 by swobodny-dżordż Quote Link to post Share on other sites
Guest swobodny-dżordż Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) czy ktos poleci coś w zamian??? Edited December 15, 2019 by swobodny-dżordż Quote Link to post Share on other sites
janosik 0 Posted February 15 Share Posted February 15 (edited) Odkopie temat. Trafiłem na ich stronke przypadkowo. Reklamują sie w nietypowy sposób. Zależy mi na zdrowym produkcie i elemencie pozytywnego zaskoczenia 🙂 Mieszkam w PL od niedawna i sie troszke miotam po Internetach. Ciężko sie zdecydować... Ktoś poleci? Edited February 15 by janosik Quote Link to post Share on other sites
PaRablY 20 Posted Tuesday at 04:41 PM Share Posted Tuesday at 04:41 PM W dniu 15.02.2021 o 23:05, janosik napisał: Odkopie temat. Trafiłem na ich stronke przypadkowo. Reklamują sie w nietypowy sposób. Zależy mi na zdrowym produkcie i elemencie pozytywnego zaskoczenia 🙂 Mieszkam w PL od niedawna i sie troszke miotam po Internetach. Ciężko sie zdecydować... Ktoś poleci? brałem nie raz od nich i jazz spoczko, dawał mi efekty psychoaktywne jakims cudem .. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts