Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

"Already vaped bud" czy ktos testowal?

Recommended Posts

Opublikowano

Already vaped bud czyli susz po waporyzacji.

Zastanawia mnie czy juz ktos na forum mial doswiadczenia z tym zwiazane, dla nieswiadomych odsylam do lekturki

leafly -> how to use avb marijuana

Opublikowano

Hej, tutaj masz krótki opis PL i linka do grupy na reddit /admin - link wygasł/ Opisane wszystko jak co i z czym. Prawdą jest że trzeba ostrożnie zjadać te wypieki bo działanie jest opóźnione i efekty przedawkowania ciasteczek, chlebków itd. mogą być przytłaczające. 

• Like 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Siema, trochę odgrzewany kotlet ale co tam może komuś się przyda XD, ja się bawiłem abv jakieś dwa razy i niedługo zamierzam znowu tylko jeszcze zbieram trochę.

Robiłem masełko z tego przepisu:  i wyszło zupełnie spoko, ciastka zaś robiłem z tego takie:

tylko ja używam więcej czekolady, jeśli chodzi o moc to wiadomo zależy ile zjesz, mi np. wystarczy 1-1,5 ciastka na 4 godziny haju, tyle że jaram prawie codziennie z kilkudniowymi przerwami raz na jakiś czas, mojej ukochanej natomiast wystarczy 3/4 takiego ciastka, bo jak zjadła całe to się cuda działy xD 

Także abc moim zdaniem warto kolekcjonować :hemp_cook:

Opublikowano
W dniu 17.11.2020 o 16:45, Alnisk napisał:

Siema, ja się bawiłem abv jakieś dwa razy i niedługo zamierzam znowu tylko jeszcze zbieram trochę.

Robiłem masełko z tego przepisu:  i wyszło zupełnie spoko, ciastka zaś robiłem z tego takie:

tylko ja używam więcej czekolady, jeśli chodzi o moc to wiadomo zależy ile zjesz, mi np. wystarczy 1-1,5 ciastka na 4 godziny haju, tyle że jaram prawie codziennie z kilkudniowymi przerwami raz na jakiś czas, mojej ukochanej natomiast wystarczy 3/4 takiego ciastka, bo jak zjadła całe to się cuda działy xD 

Także abc moim zdaniem warto kolekcjonować :hemp_cook:

Aha a vaporizer jakiego używałem to fenix mini palone na różnych temperaturach ale zazwyczaj dopalane na maksie. Teraz używam boundles cfx i wychodzi ciemniejszy ten susz więc zobaczymy co z tego będzie ^^

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+