-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Można ją spokojnie dołożyć. Ludzie miy robili z hps, cfl i led w jedym namiocie 🙂 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Oooo. Mocne te żarówy. -
Przez Cropp911 · Opublikowano
Bo mam jeszcze jedna lampę ale ona ma przełączniki veg i bloom i nie wiem czy z lumatkiem bd mogła być razem jak sądzisz też 200w -
Przez Cropp911 · Opublikowano
No tylko jednego i ale daje radę , jak widać ale też się zastanawiałem czy jeszce jednego tam nie dołożyć od następnego startu. Z roślinkami. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Oczywiście, że się sprawdza.. młode siewki pobierają wilgotność z powietrza mając słabo rozwinięte korzenie.. Pięknie pobierają boosta który rozpuszcza się w wodzie 😉 Firmowa ziemia.. hmm.. BioBizz light i all mix nie jest złe. Zawiera dawkę nawozów tak naprawdę pod całą uprawę przy "automatach" delikatnie tylko wzbogacam żeby ziemia nie była jałowa.. nie narzekam na wyniki 🙂 Co do żarówek to masz je na foto.. Wyczytałem kiedyś, że przy automatach nie trzeba się bawić w zmiany barw (barwa w przedziale 2700-4200 jest wystarczająca na całą uprawę)jak również godziny święcenia, tj. 18/6 czy 12/12.. U mnie automaty lecą 24h/dobę.. Postanowiłem to sprawdzić i czwarta uprawa leci na tych żarówkach.. Na początku świeci 6 szt a w czwartym tygodniu jak zaczynają się pojawiać preflowery dorzucam 4.. Zobaczymy jak pójdzie ta uprawa 😉
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts