limbo Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 termo i higro napisałem przecież. 28 minut temu, gigit napisał: Za 15 zł masz kilogram astvita, mieszasz z medium albo robisz herbatki do tego później pk melasa. Ot Cała filozofia Oprócz astvita nie wiem o czym piszesz. 1
gigit Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Pk czyli nawóz bogaty w fosfor i potas. Możesz kupić albo zrobić samemu. Melasa trzcinowa to po węgiel dla roślin.
limbo Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 vertafort organic nutrition od royal queen seeds a co z tym? Bp w sumie mam to.
gigit Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 W dniu 3.03.2019 o 23:32, limbo napisał(a): vertafort organic nutrition od royal queen seeds a co z tym? Bp w sumie mam to. a co z tym? Bp w sumie mam to. To robisz tak jak zaleca producent. Czyli do tego sugeruje PK i melasę
Triskele Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) 14 minut temu, gigit napisał: To robisz tak jak zaleca producent. Czyli do tego sugeruje PK i melasę @gigit ma rację, w tym boosterze jest na flo za mało P i K Mój booster na kwitnienie ma P 30 % K 27 % Edytowane 3 Marca 2019 przez Triskele
limbo Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 ok. Podsumujmy nawozy które mam kupić do ziemi biobizz light max easy boost organic (na stanie) Astvit, biobizz bio bloom, tablety co2, coś jeszcze do tego? ile ziemi na jedną roślinę?
Triskele Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) A jakie doniczki planujesz ? O obietosc mi chodzi Pisales wczesniej o 2 roslinach, czyli jesli 11 litrowe prosty rachunek x 2. Biobizz chyba jest w 25 litrowych workach Edytowane 3 Marca 2019 przez Triskele
gigit Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 4 minuty temu, limbo napisał: ok. Podsumujmy nawozy które mam kupić do ziemi biobizz light max easy boost organic (na stanie) Astvit, biobizz bio bloom, tablety co2, coś jeszcze do tego? ile ziemi na jedną roślinę? Jak masz ten nawóz to jak ci pisałem, do pełni szczęścia potrzebujesz jedynie PK i melasę. Tabletki co2 daruj sobie, szkoda pieniędzy
limbo Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 doniczek to mam setki w domu to jakąś znajdę
Recommended Posts