Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

To w boksie Powinienesc mieć te 2-3 stopnie więcej ? wiec zakup jakas stacje pogodowa i będziesz miał problem rozwiązany z odczytami na pare upraw dopóki bateria nie padnie ? 

Opublikowano

Zmieniłem termometr na zwykły taki domowy i temperatura to 32°C dałem też nie wiem jak to się nazywa "generator Co2" z cukru i drożdży bo czytałem że wtedy rośliny wytrzymują większe temperatury. Teraz mam otwartego boxa bo gdy jest otwarty to temperatura spada do 28°C

Opublikowano (edytowane)

zamykaj jak nie ma swiatla bo sie zhermia a co do 32 to spoko w granicach, ze nic im nie bedzie w lecie jest tak standardowo

edit: 38 wygladalo komicznie 

Edytowane przez rooky
Opublikowano

Dzień 5

Wszystko idzie jak narazie dobrze dzisiaj została podana sama woda, temperatura 32°C. 

Pytanko :

Czy to nie jest mutancik.? 

IMG_20190306_110437.jpg

Opublikowano

raczej noormalny kwiatek, narazie zostaw zobaczysz jak ppodrosnie czy dalej ma jakies dziwne liscie, przez tyddzien moze nic nie urosnac bo idzie w korzen 

Opublikowano

Dzień 7

Mimo tej temperatury to fajnie się rozwija, myliłem się raczej ze to mutant bo już jest kolejne piętro liści i wyglądają dobrze. Miałem dodać zdjęcie filtru ale zapomniałem 

IMG_20190308_103839.jpg

IMG_20190308_105017.jpg

IMG_20190308_103849.jpg

IMG_20190308_103923.jpg

Opublikowano

A co to tam w rogu stoi? W jednym co2 a w drugim? ;>  Mieszający? ;> Skieruj go bardziej w dół jak tak. No i mierzysz jakoś wilgotność? Bo wiadomo że z wysoką temperaturą idzie mała wilgotność w parze. 

Opublikowano (edytowane)

Mieszajacy obojetnie gdzie jest skierowany, tylko wymusza cyrkulację powietrza w boxie. A jeśli skieruje wentylator na roślinę to jeszcze połamie  maleństwo.

Edytowane przez Triskele
Opublikowano

A wiatr na roślinie powoduje to że łodyga jest masywniejsza i wgl  ;] Jak kto co woli ;]

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+