-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Worms Humus daje o sobie znaki i zbyt bogata gleba jak na ich gusta. Lej samą wodę i patrz czy dalej nie będą się fochać. -
Przez stix33 · Opublikowano
Siemanko 04.08 Mega upały u mnie, nie było mnie trochę i ten krzak co jest w gruncie strasznie spragniony aż mi się go szkoda zrobiło a tak po za tym to wszystko w porzadku. Mają od 62 do 75cm Dzisiaj na wieczór podleje woda z biedronki+ biohumus uniwersalny Dla odmiany filmik 20260804_151100.mp4 -
Dodać sól,przy 1g/l jest to bardzo umiarkowana dawka i nie powinna zaszkodzić a wręcz przeciwnie. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Właśnie dlatego wale pół na pół z demineralką i EC wychodzi mi ok410 a wtedy dałem samą demineralke bo nie odstawiłem kranówki😅 A do tego inokulantu dodać tą sól czy przy podlewaniu czysta wodą podać? -
Witamy. Ze względu na duży Hot spot na łączeniu paneli musiało pójść przemeblowanie bo ppfd na wysokości Fat Bastard było 1200. Jak widać na którymś z foto odbiło się to na paru wiatrakach i tyle z całej powstałej szkody. Fat Bastard zamienił się z najniższym mixem i muzyka gra. Mały mix na chwilę wyleciał z boxa i mogłem zrobić mu fotkę w świetle dziennym. Reszta krzaków jest nie wyjmowalna z boxa bez jakiś szkód więc do dnia kosy nie wyjadą one z boxa.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts