LED 300W | White Widow Auto. Royal Jack Auto. Critical Auto. Cheese Auto. Wszystkie od Royal Queen Seeds
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez fredom18 · Opublikowano
Ja dopiero zaczynam indoor. Wcześniej tylko na zewnątrz. To auto w boksie słabsze od pelnosezonowki ? W którym dniu się zmienia światło zeby były gotowe w te 90 dni? Może następnym razem spróbuję -
Przez kolober · Opublikowano
Kurde tak szczerze to i tak może ci się odbić na plonach bo jednak czas mają określony, no zobaczymy. I z drugiej strony to ja się cieszę że tak wyszło dlatego że ja nie za bardzo lubię automaty. Mój konik to sezonowki tym bardziej że je można doprowadzić do zbioru w podobnym czasie. I teraz mam cykl ustawiony na 91dni i jak bym nie robił dwóch toppingów to śmiało bym się zmieściły w tym czasie. Ale że chce je topować to może się wydłużyć o jakieś 10dni ale plon i jego jakość bije auto o głowę.😉 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Ojjjj było 🤭😁 -
Przez fredom18 · Opublikowano
Tak widziałem. Może nie potrzebnie wyrzuciłeś. Jak zamknąłeś okno to pewnie je przydusiło podobnie jak moje to by ruszyły. Ja piec u siebie wymieniłem tydzień temu. Też w tydzień tak wystrzeliły wcześniej były takie małe jak na wcześniejszych zdjęciach. -
Przez kolober · Opublikowano
Elo 420👊 Dziewczyny tak zapieprzają że dzisiaj musiałem wystawić na zewnętrzny cały wyciąg, dlatego że Lowres#3xxl miał już tylko 20cm do lampy. Za dużo miejsca i tak nie zostało ale stretch powinien powoli dobiega końca ale w razie dalszego wyciągania się zastosuje super cropping. Chociaż mam nadzieję że do tego nie dojdzie i wrzucam filmik jak to teraz wygląda 😉🔥💪👍 VID_20260118_122423.mp4
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts