SmakMaroca999 Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Chłopie podnieś ta doniczke z Criticalem wyżej bo inne go stłamszą i nie dostanie odpowiedniej ilości światła i zostanie karłem lub wystrzałem bez kwiatów.
Ralf Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 Ok. Dzięki za ściągę. Doniczkę po pracy podniosę. I fotkę wrzucę
Ralf Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Opublikowano 27 Lutego 2019 Ogarniam... Nadal rosną, trochę wstyd bo nie jest najlepiej. Jutro będą fotki, obiecuję
Ralf Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 28 Lutego 2019 przez Ralf Dodam że trichomy są krystalicznie czyste 1
Ralf Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 Siema, Zgodnie z informacją o nasionach, powinienem ścinać w połowie marca, a tu trichomy czyste. Zdążą dojrzeć? Przetrzymać dłużej? Trochę się denerwuje, możecie doradzić?
maurycy Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Jeśli będą nie gotowe to na pewno przetrzymać chyba że chcesz towar o niepełnej mocy i barwie smaku i zapachu moje Mazary według opisu 8tygodni flo(8*7=56) a na dzień dzisiejszy już są po terminie za dwa tygodnie będę coś więcej wiedział ile trzymać dwa ostatnie czas w opisie producenta jest w laboratoryjnych warunkach i tylko poglądowy także relax i obserwacje nie masz się co denerwowac 1
Recommended Posts