-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Zależy jakie EC. Jeśli masz zbyt twardą wodę to lepsza butelkowana. Odstana kranówka odparuje tylko związki uzdatniajace je do picia, ale minerały zostaną. Ale przy nawozach naturalnych jest to mniej ważne, niż jakbyś jechał na mineralnych. -
Jeśli pierwsza uprawa to jest kilka złotych zasad, których należy przestarzegać: 1) Lepiej przesuszyć niż przelać 2) Lepiej dać za mało niż za dużo nawozów, ale staraj się nie przekraczać dawek producenta 3) Pilnuj wilgotności podczas kwitnienia, bo przy stworzeniu się kieszeni wilgoci przy zbyt dużym rh to proszenie się o plechę -
Jeśli chodzi o nawilżacz to szczerze powiedziawszy nie musisz mieć niewiadomo jak zaawansowanego technologicznie. Ja posiadam zwykłego Cornwalla 8,5l podłączonego do kontrolera klimatu. Sprawdzają się świetnie. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
No właśnie patrzę i Ciebie i porównuje 😁 bo niewielka różnica w wieku.. Też mi się wydaję że zaczęły od korzeni a później pójdą w górę 🤝 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Na razie budują podstawę na szerokość, pozniej strzela do gory pewnie. Dla porównania u mnie 9 dzień 5 cm od ziemi, nie mam z tego dnia niestety zdecia z profilu A to 16 dzień. Ma juz kolo 15 moze 17 nie mierzyłem jeszcze😄 Mam 2 lampy 100W na 60% 65 cm
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts