-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
VID_20250827_180740.mp4 VID_20250827_180937.mp4 -
I szybkie sprostowanie jak dziewczyny odbiły po treningu 😁 VID_20250827_180329.mp4 -
I szybkie sprostowanie jak dziewczyny odbiły po treningu 😁 VID_20250827_173712.mp4 -
Przez EndriuBp · Opublikowano
Wrzucę jak obecnie wyglądają, oraz mój śmietnikowy miernik jaki posiadam 🤣 Podlałem jak na zdjęciu, to od tego kumpla jeszcze mam i widzę że zostanie na dłużej coś. To są małe buteleczki ... Nie wiem czy dobrze robię, ale te małe lampki od spodu mam włączone cały czas. Czeskiego daje 1ml/l More Grams 1.5mln/l Biotonexa widzę źle odczytałem 🤣 dałem 3ml/l a tam na być 0.3ml/l ... VGN 1-4-4 2ml/l Calmag 2ml/l . Jeśli coś daje niepotrzebnie, lub coś jeszcze powinienem, to proszę o radę. Jak pisałem w innym poście, nowe nawozy kupię we wrześniu głównie pod nową uprawę. Z tego cudów nie oczekuje, aby coś było i nauka nie poszła w las . -
Możesz kupić taki 40na40i120cm na roślinę i trening lst akurat ja taki muszę kupić do klimy i połączy go z małym i dużym żeby robiła robotę na dwa namioty. Chyba że mały złożę bo to roboty w huj na dwa namioty😅 ale to jeszcze trochę czasu mam na podjęcie decyzji 😉
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts