Rysiu Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Wielkie one jak skur... Ten korzeń z butelką to korzeń od jednej z nich? Wygląda jak od małego drzewka. Idealnie wkimponowane w otoczenie. Szczególnie kolorem. Wyglądają jakby naturalnie tam wyrosły.
Dzik Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 to nie korzeń na zdjęciu z butelką a łodyga jeśli będzie ładny październik to będzie dobrze
Rysiu Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Oj tam korzeń czy łodyga. Pytanie czy to od jednej z nich? Do koedy chcesz je trzymać? Jeszcze im trochę zostało.
Dzik Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 tak to łodyga konopi będą stały dotrzeciego tygodnia października, ewentualnie tydzień dłużej czyli min 5 tygodni jeszcze
Furion Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 pogoda jak narazie bomba takze pojda napewno szybko do przodu, u mnie to w oczach teraz zaczely sezony puchnac jak krotszy dzien jeszcze bedziesz mial obierania hehe
Pasjonista Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Wow !!!! Już sobie wyobrażam jak byś uprawiał w Kaliforni, pewnie mówili by na ciebie Number One ? Pozdro
Dzik Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Na wstępie przepraszam za nieobecność. Ci którzy są tu dłużej na forum pewnie się nie dziwią bo tak mam po zbiorach Poza tym bardzo zajęty ostatnio. W tym roku niestety fiasko. Rośliny zostały skradzione. Ktoś dobrze się obłowił :-I W drugiej połowie października z outdoor zebrałem w sumie ponad 100 g pełnosezonowek. Mocne. Do tego kilka wiader liści ? Fotki wrzucę za chwilę jak się uda :-) Edytowane 22 Listopada 2018 przez Dzik
Walczacy_z_babilonem Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 ujje... łapy takiemu.... sapera musisz następnym razem zatrudnić xd
Dzik Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2019 nic to nie da, zawsze liczę się z ryzykiem. trudno i tak zebrałem i odpaliłem się jak dzik bezkarnie :-) najgorsza opcja by była że smerfami a tak to odpalam wkrótce indoor i lecimy dalej na złodziei prędzej czy później spadnie kara, albo policzę się z nimi w przeszłym sezonie. mam chytry plan jak ich dojechać pozdro wszystkim 420
Recommended Posts