Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

@Dzik też miałem dość indoora latem jak miałem hpsa i grzejące sie chińskie ledy, teraz jak mam cob cree cxb3590 to temperatura w boxie o 1-5 stopni wyższa jak w pokoju. Także nie odczuwam tych upałow, ktore u mnie już od dwóch tygodni. Duży plus bo powietrze suchutkie i mając teraz rośliny na późnym flo nie sprawdzam ani wilgotnosci ani temperatury i szczerze mówiąc lepiej z tymi cree uprawia mi sie latem niż zimą . Także wszystko  na Plus !!!! ? polecam gorąco Pasjonista

Opublikowano

@Pasjonista ja mam cooltube i zasilacz 250W lumatek i HPS 250W wszystko ustawione aktualnie na 150W. Na ustawieniach 150W - 175W lampa nie grzeje się. Nie ma z tym problemu. Czasem męczy mnie tylko trochę pamiętanie i dbanie ciągle o to wszystko. Trzeba poświecić czas i uwagę. Z drugiej strony bez tego wszystkiego jakoś pusto. Widocznie mam jakieś humory.

Opublikowano

Dokładnie mam  ten sam zestaw lumatek itd. co Ty masz. Rok temu też musiałem max na 175 W jechać a i tak wentylator musiał na drugim biegu pracować by temp. opanować. Najgorzej to miałem z wymianą powietrza w pokoju bo jak okno otworzyłem to wpadało powietrze z zewnatrz o temp. 35+ i masakra- albo temp. wysoka i swierze powietrze, albo niższa i duchota.Teraz mam na cob słaby wentylator black orchid  100mm i dla mnie o niebo lepiej. Pozdro

Opublikowano

@Raratoja witaj na forum!

Przekopuję ziemię pod rośliny. Trzeba dobrze przekopać minimum 10l objętości. 

Dodaję dolomit i nawóz długo-działający. 

To wszystko. Ziemia na miejscówce jest idealna.

Rośliny same rosną. Z założenia nie odwiedzam miejscówki. Przychodzę jesienią i ścinam.

:harvest: 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+