Rysiu Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Ta w butelce prawie jak model statku w butelce:)
Pasjonista Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 A co to , szykujesz coś na indoor, szkoda czasu na okres siewek i weg, zaraz ktoś to już gdzieś powiedział? ?
Dzik Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 @Pasjonista Szczerze to od indoora to najchętniej zrobił bym sobie przerwę. Sezon jest na outdoor.
Pasjonista Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 @Dzik też miałem dość indoora latem jak miałem hpsa i grzejące sie chińskie ledy, teraz jak mam cob cree cxb3590 to temperatura w boxie o 1-5 stopni wyższa jak w pokoju. Także nie odczuwam tych upałow, ktore u mnie już od dwóch tygodni. Duży plus bo powietrze suchutkie i mając teraz rośliny na późnym flo nie sprawdzam ani wilgotnosci ani temperatury i szczerze mówiąc lepiej z tymi cree uprawia mi sie latem niż zimą . Także wszystko na Plus !!!! ? polecam gorąco Pasjonista
Dzik Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Opublikowano 8 Maja 2018 @Pasjonista ja mam cooltube i zasilacz 250W lumatek i HPS 250W wszystko ustawione aktualnie na 150W. Na ustawieniach 150W - 175W lampa nie grzeje się. Nie ma z tym problemu. Czasem męczy mnie tylko trochę pamiętanie i dbanie ciągle o to wszystko. Trzeba poświecić czas i uwagę. Z drugiej strony bez tego wszystkiego jakoś pusto. Widocznie mam jakieś humory.
Pasjonista Opublikowano 8 Maja 2018 Opublikowano 8 Maja 2018 Dokładnie mam ten sam zestaw lumatek itd. co Ty masz. Rok temu też musiałem max na 175 W jechać a i tak wentylator musiał na drugim biegu pracować by temp. opanować. Najgorzej to miałem z wymianą powietrza w pokoju bo jak okno otworzyłem to wpadało powietrze z zewnatrz o temp. 35+ i masakra- albo temp. wysoka i swierze powietrze, albo niższa i duchota.Teraz mam na cob słaby wentylator black orchid 100mm i dla mnie o niebo lepiej. Pozdro
Dzik Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 @Raratoja witaj na forum! Przekopuję ziemię pod rośliny. Trzeba dobrze przekopać minimum 10l objętości. Dodaję dolomit i nawóz długo-działający. To wszystko. Ziemia na miejscówce jest idealna. Rośliny same rosną. Z założenia nie odwiedzam miejscówki. Przychodzę jesienią i ścinam.
Dzik Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 Nie przywiązuję wagi do marki nawozu. Często biorę inny. Używałem już chyba wszystkiego. Wyniki przy out zawsze ciężko przewidzieć. Jeśli zastanawiasz się czy przy takim stylu planty ładnie rosną to uwierz mi że tak. Jeśli zadbasz o miejscówkę to roślinom tam niczego nie brakuje. Same rosną. Sprawdź mój ostatni outdoor growlog jeśli chcesz.
Dzik Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Opublikowano 13 Maja 2018 Jakiś Dzik zrył ziemię Outdoor to jest stan umysłu ?
Recommended Posts