Pasjonista Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 Elegancko , 3 tygodnie to dobrze popuchną i moc będzie max. Patrz oczywiście po trichomach . Pozdro
Macky Opublikowano 5 Lipca 2018 Opublikowano 5 Lipca 2018 Ale ładne tak jak wyżej kolega napisał, 3 tygodnie powinny wystarczyć
Tominator Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 Helloo i pomocyyyy!!! Podlane wodą, i chyba gorzej niż wcześniej. Przeniosłem wentylator z dołu na górę żeby w szczytach mieszał i nic. Generalnie topy się wyginają we wszystkie strony.
Pasjonista Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Wygląda to troche jakbyś za często podlewał i nie dawał przeschnąć glebie. Jak podlewasz donica jest lekka??? Napisz jak dokarmiasz , ile i jak często podlewasz .
Tominator Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) podlewam co 3 dzień, na 2l/krzak idzie 8ml canna bio flores, 1ml rhizotonic, 4ml bioboost, pk 13/14 przestałem lać bo podobno psuje smaka ps. temperatura w namiocie ok 30'C, może to? Edytowane 9 Lipca 2018 przez Tominator
Pasjonista Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Podlewasz na zmiane z wodą, czy za każdym razem z nawozem i czy jak podlewasz wypływa dołem coś . Ph mierzysz Edytowane 9 Lipca 2018 przez Pasjonista
Tominator Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 Caly czas z nawozami, lekko wypływa na podstawkę. Ph nie mierzyłem od początku i bylo ok. Jak te liście mogą wpłynąć na końcowy efekt? Pozdr
Macky Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Przesadzasz z podlewaniem i nawożeniem, rośliny poblokowane, jak używasz nawozów mineralnych to konieczny jest miernik pH. PK przestałeś lać ale właśnie to potas jest najmocniej zablokowany i dlatego jego niedobór jest najbardziej widoczny. Ja bym następne podlania zrobił z samej wody. A potem sam PK (jednorazowo) bez innych nawozów.
Tominator Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 2 minuty temu, Vito napisał: Przesadzasz z podlewaniem i nawożeniem Jak podlewam to ziemia odstaje od boków doniczki 3 minuty temu, Vito napisał: jak używasz nawozów mineralnych No właśnie mam nawozy organiczne, w tym sęk. 5 minut temu, Vito napisał: Ja bym następne podlania zrobił z samej wody. A potem sam PK (jednorazowo) Ok, wczoraj podlałem samą wodą, w czwartek pójdzie woda+PK po 1l na krzaka w takim razie
Macky Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Bio a organika to nie to samo W organice nie musisz kontrolować pH bo korzenie chronią grzyby, a bio to nawozy nadal mineralne ale dane składniki są pochodzenia naturalnego.
Recommended Posts