Gość Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Kaliber 44- Moja Obawa O.S.T.R- Ja i moj lolo BoB Marley- Buffalo Soldier Method Man & Redman- How high Duzo tego jest :D
Gość Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 posluchajcie sobie Matisyahu - Jerusalem , zajebista nutka a tak poza tym to Gentlemana moge sluchac na okraglo :zbakany: pzdr
p4weu Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 Duuzo by wymieniac Ale z poza w/w na pewno jeszcze DeeR (Tisztelet Sound System), Arkapark (bardziej ska, ale super album Odcisk Papilarny Podziemia) , Grubson, Marika (Bass Medium Trinity) Bas Tajpan (kozackie kawalki ) Druga Strona Lustra, Rastamaniek, Tallib z PL; zagranica Sizzla, Gentleman, Bushman, Alborosie, klan Marley'ow . tak na szybkiego duzo wykonawcow na pewno pominalem, ktorych polecam
p4weu Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Natural Dread Killaz - Smoke Weed Nie Smoke Weed tylko good sensi. Co do tematu to: Arkapark - Lunatycka Piosenka o Jah Bas Tajpan - Sakrament Bas Tajpan - Uniwersalny Przekaz (Green Farm Riddim '2006) Bob One & Da Bass - Sensimilla (Opium) Cheeba - Pierwsze Uderzenie Deer - Sielanka Deer - Balagan (Cure) deer [tisztelet tribe] - z bonga dym Earl Jacob (Tisztelet Sound) - Czerwone Oko Eastwest Rockers - H.I.M (Luta) Gentleman - Respond to Yourself Junior Stress - Chyba Nie Junior Stress - Nie Po To By Lapac Slonce Koniec Swiata - Granat W Plecaku Mesajah (NDK) - Boom Na Babilon (Rodeo) Pajujo - Uzdrowienie Ras_Luta_and_Junior_Stress - Otworz_Swe_Oczy Rastamaniek - Nie Patrz Na Zegarek Sizzla - We Black People Stephen Marley - The Traffic Jam (Feat. Damian "Jr. Gong" Marley) Tallib - Tak Jak Bym Tego Chcial... (Feat. Jr. Stress) (Ganja Farmer Riddim) Tallib - Trzy Koncepcje (Bitch Riddim) Zion Train - Give Me Good Sensi feat Earl 1 Tak na szybkiego samo Reggae, HH juz mi sie nie chcialo pisac. :zbakany:
loris Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 zebys stary wiedzial ze ta piosenka to jest masakrator na mocna banie! strasznie mnie to wkreca. dodam jeszcze od siebie secret garden - nocturne -> momenty ze skrzypcami sa nei do opisania na bombie
GanjaFarmeR Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Bardzo mi sie w glowe wkrecil ten kawalek. Ziggy Marley - Electric Avenue
z3n0b1 Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 ---> Jacob Miller - Baby I Love You So (dub mix) <--- Najlepszy odjazd.
Recommended Posts