Medicaluser Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Dobrze się słucha podoba mi się powodzenia na drodze muzycznej
WhiteMen Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 kuźwa . . .podoba mi sięJESTEM NA TAK
patelnia44 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 nie robie riddimów, znajduje je gdzieś w odmętach internetu płyta w drodze, narazie dwa z trzech kawałkow ją zapowiadajacych roootsowy cover kawałka KSU a tutaj tez już autorski:)licze na opinie, nie boje sie krytyki, pozdrawiam!
Qbaa Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Jako że nikt nie chce ocenić Twoich kawałków, ja wezmę to na swoje barki.Dobrze, że nie boisz się krytyki.1 kawałek jest okrutnie słaby. Niczym mnie nie zaskoczył, słowo "zmuła" chyba najlepiej go określa.Odpuść sobie covery tego typu.O drugim kawałku, aby napisać cokolwiek musiałem go przesłuchać kilka(naście) razy.Wydaje mi się, że albo była nagrywana w innym miejscu, albo dużo później niż 1 kawałek.Mniejsza. Spodobał mi się refren. W refrenie jest ŻYCIE! Momentu od 3:15 wolałbym zapomnieć. WydarzyłoNie wyszło to profesjonalnie.Ogólnie kawałek strasznie średni.Jak coś mnie jeszcze natchnie, to dopisze.Jeżeli uważasz, że jest to Twoja zajawka, kochasz to i planujesz związać z tym swoją przyszłość- ĆWICZ!Dużo ćwicz.Pozdrawiam!
patelnia44 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 dziwne drzewa jest nowszy i nagrany na tym samym sprzęcie:D nie ukrywam ze pierwszy raz robiłem coś w kierunku rootsu. Była własnie taka a nie inna koncepcja tego kawałka... ma to być jak mówisz "zmuła".a krytyki sie nie boje, w przeciwnym wypadku w ogóle bym sie za to nie brał! W końcu ilu ludzi, tyle opiniisalut!
Doremu Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 nooo, fajne, podoba mi się buch za Ciebie a po buhu.. jak to się wkręca ;] ;] ;]
zjawa Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Masz talent, jak nic nie spierdolisz to wróżę Ci ciekawą karierę
RasTafari Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Załączam link do piosenki która stworzyłem specjalnie dla www.trawka.org jakiś czas temu .... Jak były zbiory hehe Obczajajcie! Jak spoko to ślijcie dalej! Wiem ze zjebałem z krza-krza-krzaka ale nie mogłem się powstrzymać ... Nie odbierajcie tego negatywnie, chodzi pozytyw! OBCZAJTA gó**o! Bless Ya! Piosenka zwie się Konfrontację z Gibonem Konfrontacje z gibonem dla www.trawka.org Konfrontacje z gibonem dla www.trawka.mp3
Macky Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Alesz upalony to nagrywałeś nam się podoba, wrzuć to na youtube czy wrzute i daj linka to puścimy to w świat
Recommended Posts