upp Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 a mit am sie podoba ! cale życie te czterry ryje ... trzeba z tym skonczyc
CookieeTHC Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Dokładnie, nie ważne na kogo byle nie na bandę czworga.
Blueberry Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Elo! ostatnio fajnie mnie wkręciło kilka kawałków: tego np usłyszałem w kofiku w Amsterdamie: dobre ale krótkie polecam też O.S.T.R-a i HG posluchać ten typ tez ma spoko nutki:
hany95 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 SIEMA! NOWOŚCI! I DRUGI HANY NA MAJKU, DZEREMI SZIKAGO NA BITACH, POZDRO
Hugues de Payns Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 zrób inne tło do filmików, prośba. a co do Twoich nutek to wszystkie są regularnie puszczane z mojej playlisty "zajebaniowej" bez kitu, komu nie puszcze, każdemu podchodzi. nagrywaj dalej! i sprobuj współpracy z wolnymi konopiami, moze zalapiesz sie na nastepna plytke
hany95 Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 zrób inne tło do filmików, prośba. a co do Twoich nutek to wszystkie są regularnie puszczane z mojej playlisty "zajebaniowej" bez kitu, komu nie puszcze, każdemu podchodzi. nagrywaj dalej! i sprobuj współpracy z wolnymi konopiami, moze zalapiesz sie na nastepna plytke tlo jest dla zbity
Hugues de Payns Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 no spoko, ale jakbys znalazl sobie kogos kto zrobi fajne tło wyglądałoby to bardziej profesjonalnie. IMO nawijasz na poziomie, więc i graficznie niech to elegancko wygląda. i wrzucaj w jak największej jakości na yt:)
Reaper Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Troche mi przypominasz Miousha. Kawałki spoko, fajnie sie słucha, nie kaleczysz tego sportu. Tematyka i słowa wydaja sie być przemyślane, co jest ważne. Props!
Qbaa Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Już kiedyś komentowałem Twoje rapy.Flow- klasa..Pierwszy kawałek w zajebistym temacie! Ciekawa opowieśc. Niesie za sobą jakiś przekaz.Drugi kawałek trzyma poziom pierwszego.Jeżeli wydasz swoją nielegalną płyte, jestem pewnien, że będzie to trafny zakup.. K.O.Z.A.K !
hipcioprg Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 zajebiście Ci to wychodzi :-) czekam na nowe kawałki:-) (mam nadzieję że niedługo się doczekam) Pozdro :-)
Recommended Posts