piesek123 Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Siema Pierwsze plony z automata głównie indica wyglądały obiecująco, kwitnęły lekko ponad 2 miesiące trochomy się zgadzały więc poszła ścinka. Zacząłem suszyć wywiesiłem w szafie do góry nogami i trzymałem z 2 tyg już po paru dniach zauważyłem że te topy to nie topy są duże ale puste w środku nie są wogle zbite i tak samo było z następnym. Czy ktoś wie czy to wina suszenia czy błędy przy uprawie. zdjęć topów niestety nie mam
joka.menas Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Nawozy, ziemia, swiatlo, obcinales liscie, jak nawoziles i ile, trichomy jakie byly?
Macky Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Topy nie napuchły... Po zdjęciu widzę że to outdoor więc pewnie słońca mało i błędy przy uprawie...
piesek123 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 Nawoziłem biohumusem a na flo canna pk i boost ale zacząłem je lać dosyć późno, gdy kwitły miały praktycznie cały czas światło bo ścinka jak mówiłem lekko po wrześniu poszła, gdy kwitła nie obcinałem żadnych liści dopiero po ścieciu, nawoziłem dawkami według producenta praktycznie co podlanie czasami co 2 trichomy były mleczne. Słońca dostawała dużo więc zakładam ze to właśnie duże błędy przy uprawie
Macky Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 Nie każda odmiana nadaje się pod polskie niebo...
piesek123 Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 No tak, ale twierdzisz że topy nie napuchły bo za mało czasu miały czy właśnie klimat i zła opieka?
Macky Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 a skąd mam wiedzieć ? Nie prowadziłeś fotorelacji/growloga choć moja magiczna kula wskazuje że wszystko po trochu
piesek123 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 a może być choć trochę przyczyną suszenia np nw z złej temperaturze, nie mówię akurat o tym przypadku tylko tak ogólnie?
Macky Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 tylko za szybkie suszenie niszczy...
Recommended Posts