- 
	Wpisy na blogu
- 

Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments

- 
	Nowe tematy
- 
	Nowe posty- 

Przez szczurek10 · Opublikowano A co do roślinek to wyglądają elegancko dobrze ci to idzie oby jak najwięcej wyszło 😁
- 

Przez szczurek10 · Opublikowano Nie polecałbym ci pryskania jak ona już kwitnie nie powinno się pryskać jak już masz zalążki kwiatów też muszę jechać kupić te lepy na krążowniki 😂
- 

Przez fredom18 · Opublikowano jak usunę piec to będzie w boksie 5 stopni więcej jak na zewnątrz. Nie wali na nie żarem bo sie miesza w pudle z zimnym i wlatuje takie 20 stopni reszte lampa dogrzewa. Ok zrobię tak jak piszesz zmniejszam wilgotność i temperaturę. Dzięki
- 

Przez Eolenis · Opublikowano Słyszałem że się piaskiem obsypuje cienką warstwę żeby brzydale nie mogły jakiek znieść. Ale na razie nie ma więcej więc jak miały złozyc to złozyły, na swoje babka wrozyła
- 

Przez Bestia_86 · Opublikowano Ja dzisiaj powiesiłem lep bo już widzę pierwsze krążowniki 🤭🤭 Lep wyłapie Ci wszystko co lata bo one uwielbiają żółty kolor.. Najgorsze te co w ziemi niszczą korzenie.. Ale podobno ziemia okrzemkowa jest bardzo dobra..

- 

- 
Gallery Statistics

Recommended Posts