Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Waga

Gość Malik Montana

Recommended Posts

Gość Malik Montana
Opublikowano

Mam nietypowe pytanie, jak zwiększyć wage tematu tak by bylo to w miare nie widoczne ?

Gość Malik Montana
Opublikowano
18 minut temu, Miś napisał:

Nie wałuj, bo to nie ładnie :) Nie pomogę w oszukiwaniu i truciu ludzi, także wybacz....

Niechce truć ludzi, nie mam zamiaru używać metali ciężkich czy innej chemi. Mam na myśli raczej coś że tak powiem miększego ?

Opublikowano

Jak już masz kombinować to lepiej naturalnymi sposobami:

1. Water curring i nie dokładne wysuszenie... 

2. Curring razem z świeżymi skórkami cytrusów aby materiał trochę nabrał wilgoci...

Obydwie metody wymagają doświadczenia by tego nie zjebać. 

Pamiętaj ! Karma istnieje !

Gość Malik Montana
Opublikowano

Z tego co wiem curring nie zwiększa masy a wc wręcz zmniejsza :/

16 godzin temu, AfGG napisał:

:police: biznesmen :)

"technik jest klika", ale moze ktos z wiekszym stazem na forum sie wypowie...

Wypowiedz się, może uda ci się pomóc :P

Opublikowano

Z tego co wiem curring nie zwiększa masy a wc wręcz zmniejsza :/

czytanie ze zrozumieniem to za dużo jak i brak wiedzy... Chciałem Ci podpowiedzieć naturalnymi sposobami ale widzę że czekasz na pomysły typowe dla polskich pseudo dilerków co ze 100g chcą stać się Tonym Montaną :laugh:

Tutaj nie znajdziesz porady jak przechrzcić marihuanę dilerzyno... Ban i lecisz do mistrzowskich.

Opublikowano

Brawo Vito i inni wypowiadajacy sie w temacie! Jednak istnieje sila i lojalnosc swiadomych milosnikow mj. 

Ze ludzie maja bezczelnosc pytac sie Nas prawdziwych pasjonatow jak oszukiwac innych takich jak my, masakra jakas.

Swiat nie zna granic...

• 3 tygodnie później...