-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Ta największa to jest frost gorilla xxl ewidentnie za dużo azotu dziś dostała około 2 litry wody 1,2l z cal mag 0,3ml na 1,2l wody a reszta sama woda i tak dałem dlatego że mam miskę idealnie z miarką do 1,2 A reszta dostała po 0,5 ml bio grow z cal mag też 0,3ml I póki co to ostatnia dawka z bio grow dla nich nastepne podlanie sama woda i dopiero kolejne z bio bloom i top max po połowie zalecanej dawki -
Przez fredom18 · Opublikowano
Jest dalej lipa. Zrobiłem tak jak pisałeś wilgotność udalo mi się zbić do 45/60 temperatura 20/25 stopni. Lampe obnizylem na 45 cm. Wczoraj podlalem woda bez zawozu bo juz mialy sucho donice byly lekkie. Do przelania. A dzisiaj wyglądają tak. Wczoraj było lepiej. -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Tak wyglądają panny na dzień dzisiejszy już ich narazie nie wyginam bo są elegancko na 1 poziomie większość szczytów Zrobiłem patent z wieszakiem 🤣 @kolober dziękuję -
Przez kolober · Opublikowano
No to w sumie wszystko jasne 😅😉 zobacz co o i sprzedają zamiast automatów to Fotopedrie, albo coś co w ogóle nie chce zakwitnąć Chyba że taki ogrodnik 😉🤣🤣🤣 -
Przez kolober · Opublikowano
Fajne i dopisane do zeszytu 👍😉 Muszę jeszcze sprawdzić opis ale wygląda na hybrydę ale z przewagą shativy,dobrze myślę?
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts