Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Yo. Mam jeszcze taki problem, że..., kiełek się szybko rozwija, roślina na starcie jest szybka i w ogóle i dobrze rokuje, a potem ni ch**a nie chce właściwie wypuścić drugich liści - tych w poprzek, zaraz po pierwszych. Nasiona jeszcze te z lodówy - z mojego GR. Zastanawiam się czy można coś z tym zrobić - jakiś ukorzeniacz czy coś? Zmieni to coś?

Opublikowano

Siema, jakie podłoże ? Wydaje mi się że stopujesz glebą z supermarketu... Przesadzenie z płukaniem korzeni do nowej dobrej gleby uratuje ale zanim się odbiją to już nowe je prześcigną.

Opublikowano

Setup Vito sprawdzony, jechałem na nim już wcześniej. To nasiono zapowiadało się naprawdę dobrze, właściwie w 1,5 dobry puścił kiełek na 7-9 mm, po jednym dniu już bym na powierzchni. Aktualnie, od kilku dni stoi właściwie w tym samym miejscu, te pierwsze liście minimalnie urosły, a te drugie ledwo wypuszcza. O co może kaman? Kubki mają odpływ, średnio podlewana co drugi-3 dzień po około 1,5 łyżki wody - widać, że głębiej jest woda, ale na pewno nie tonie.

large_p1.jpg.38d9a464643895f65cfac06ba0bbfe3b.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+