-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Na moje skromne oko to masz je strasznie małe. White z tego co oglądałem znacznie wieksze wychodzą. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Do tej pory też podobnie myślałem! Ale skoro mam szafę z przebiciami światła i jeszcze multum różnych rzeczy, z którymi muszę się mierzyć to chociaż w takie 'pierdółki' idę. Widać różnicę! Może niezbyt wielką 😅 Na ten moment myślę, że zupełnie inaczej podejdę do następnej uprawy bo myliłem się w tylu rzeczach, że (tutaj sobie litanie rzeczy, które można zjebać dopiszcie) masakra. Chyba wsio było źle od początku 🤧 pH wychodzi mi prawie na styku ale to EC jest czymś mega ciekawym bo totalnie nie rozumiem dlaczego są aż takie różnice. Opisałem o tym EC wcześniej w poście -
No powiem wam, że zaczeły puchnąć 😛 Widać już pierwsze oznaki tego dobrego. Sporo liści też zaczeły gubić z dołu, dziś zrobiłem dobre sprzątanie i znów pare martwych "topów" z dołu się pozbyłem. Wode piją jak wcześniej dwie z lewej piją mocniej z prawej mniej. Z ciekawostek te dwie z prawej się obudziły i zaczeły rosnąć w górę --__-- Z gorszych rzeczy to zaczeły się przypalać przy lampie, zrobiłęm coś takiego jak na zdjęciu na drucik oczywiście luźno drucik dałem. Ale kolejne też będzie trzeba jakoś a nie dam rady tego odciągnąć tam z tyłu nie idzie już ręki włożyć 😛 Dodatkowo pęknięty wentylatorek pokazać chciałęm nie wiem jakim cudem to pękło. ponadto wysusza mocno tego dopa co się przykeił a jeden szczyt za nim wchodzi mu do środka i tryka mi tu.. a ja go ciagle odsuwam. Gratis rzut na puchniejące topy. #przypalenie 1 #przypalenie 2 #fan #all -
Nie wiem dla mnie wchodzenie w ph to trochę przesada, lepiej kupić dobrą ziemie nawozy stosować się do zaleceń producenta. Wodę zawsze na dzien do odstania w baniaczku. Ja tak robię i chyba jakoś to dobrze idzie, ale ja też powiedzmy "pierwszy raz" 😄 Efekt przerosło za bardzo przerosło 😄 -
Przez krycha13 · Opublikowano
Znalazłem na strychu coś co przypomina statyw i może zdjęcia będą lepszej jakości 😇 Zdjęcia wczorajsze przed podlewaniem
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts