beginer Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Panny wyglądają na zadowolone. Piękny las tropikalny. Będzie mnóstwo bananów.
Toksyna Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Piękne widoki masz u siebie a dopiero początek zabawy Tak trzymac
Plantator Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 WTF troszku mnie nie było a Drwal las uchodował . Ty to ziomuś masz rozmach , piknie. Jak spozieram na takie projekty to morda się zaciesza. Brawo??.
Drwal Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Opublikowano 30 Marca 2017 @Pasjonista To fakt, Autopot bardzo ułatwia sprawę aczkolwiek roboty i tak jest trochę przy takiej ilości @beginer Taką mam nadzieję. Dzięki za dobre słówko @Toksyna Dokładnie, zabawa się dopiero zaczyna @Plantator Planta stary druhu dobrze, że wróciłeś Ja mam rozmach? Przyganiał kocioł garnkowi Pozdro Pany
Pasjonista Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Przagladajac zagraniczne fora trawkowe czesto ludziska weguja po 7 tygodni a to w rootpouchach itd. A jak patrze u Ciebie jak to wyglada to wyobrazam sobie ile pieter musial bys dobudowac jak bys tez tyle wega dal tj. 7 tygodni. Twoje panny to by wtedy byly jak ganja'owe dinozaury Pieknie nie moge sie napatrzec. Pozdro
kroljulian1920 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 ładnie idą do przodu Panie, na jakiej wysokości masz lampe od szczytów, nie bedzie problemów jak porosną pały? Pozdro mordko
Drwal Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 @SmakMaroca999 Moc dopiero nadejdzie
Drwal Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 @Pasjonista Boję się sobie to wyobrazić prawda jest taka, że te 3 tyg wega, które ja im dałem to o jakieś 2 tyg. za dużo. Nie wiedziałem, że autopot robi taką robotę. Teraz się zastanawiam czy następnego grow nie puścić od razu na 12/12 @kroljulian1920 W tej chwili lampy są koło 50cm nad szczytami, ale zdaję sobie sprawę, że za 3 dni może to być 40 cm Problemy już są z tymi bydlakami, ale jakoś na razie sobie radzę. A co będzie dalej to się zobaczy
Drwal Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mały up. Na poddaszu mały upgrade. Zostałem szczęśliwym posiadaczem panelu Mars Hydro 240W (realny 102W). Skoro już go mam, postanowiłem pomóc jednej bidulce i ją doświetlić. Super Skunk Stał kompletnie w cieniu i generalnie jest badylem. Teraz może trochę rozwinie skrzydła. Zobaczymy. Oprócz tego w końcu doszedł booster. Herbatka kompostowa już się warzy Pozdro Biedny badyl Super Skunk: Herbatka: I poglądowe całości:
Recommended Posts