Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie. Miałem nadzieję że nie będę musiał dodawać już postów z jakimiś problemami w uprawie, ale niestety po bardzo pięknym początku z moimi pannami znowu cos się dzieje niedobrego.

Pare informacji 

Box - moja super lodówka ;)

Nasiona - Critical (Advanced seeds)

Ziemia - Canna

Nawozy - Canna (weg, flores, cannanzym, rhiztonic, boost, pk13/14) + PH down Advanced Nutrients

Swiatełko - 100W HPS

Panny kwitną już 24 dzien. Przez ten czas dostały 4x nawozy (flo, cannanzym, boost) a raz calmag i raz pk 13/14

large.DSCN3832.JPGlarge.DSCN3831.JPGlarge.DSCN3830.JPGlarge.DSCN3829.JPGlarge.DSCN3828.JPGlarge.DSCN3827.JPG

Co o tym myślicie? Czy to może być magnez? Ph raczej staram się ogarniać.A jeśli magnez to oprysk z calmag ? Doglebowo dostały już raz na chwilę jak by było lepiej, ale pewny nie jestem :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

no właśnie tez takie mysli chodziły mi po głowie, ale czy to możliwe? Papu dostawała. A skoro tabela canna pokazuje dawki na tydzien bo tak je rozumiem to i tak dostały więcej niż powinny... Zapodam im dzisiaj konkret oprysk, niestety przy włączonej lampie i zobaczę co będzie się działo... jak nie pomoże to flush

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam po kilku dniach. 

Niestety dziewczyny znowu cos grymaszą... Nie mam pojęcia co to może być. PH sprawdziłem i według kropel mieści się w granicy 6-7

Jest to około 38 dzień Flo. Wydaje mi się że ogólnie stanęły i nic się nie dzieje...

Przeleałem je ostatnio wodą. Macie jakieś pomysły co im może dolegać? Liście się robią żółte a czasem prawie pomarańczowe. Czasem na żóltym liściu widać czerwonawe przebarwienia. Łodygi chorych liści też są czerwone. Pomóżcie proszę :)

large.IMG_20161012_180256.jpglarge.IMG_20161012_180244.jpglarge.IMG_20161012_180234.jpglarge.IMG_20161012_180224.jpg

Opublikowano

kurcze właśnie wydaje mi się że jak na starość to za bardzo w górę to postępuje... a EC niestety ale nie mam czym sprawdzić.

Za chwilkę włącza się słoneczko to zrobię lepsze foty aparatem...

Opublikowano

na tym zdjęciu widać to dziwne czerwonawe przebarwienie na żółtym liściu, oraz druga rzecz która mnie martwi to te dziwne jak by poprzypalane końcówki

large.DSCN3859.JPG

Pozdrawiam i czekam na jakieś opinie i komentarze :) Z buchem!

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+