Scooby-Doo Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Jest OK , teraz czekaj jak odbije Pozdrawiam 1
bart85 Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 maly upek a wiec od poludnia skonczyl sie suchy lod i dopiero bede mogl zaczac podawac CO2 dopiero jutro pod wieczor, ale od jutra zachowam ciaglosc az do soboty czyli momentu przelaczenia czasu na 12/12. bedzie to 22 dzien zycia roslinki, zastanawiam sie czy skracac pozniej czas swiecenia co 2 tygodnie? moze sie ktos wypowiedziec czy daje to jakies wymierne efekty? co sadzicie o FIMie? dzien 16 (02.10.2016) 1
Scooby-Doo Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Siemanko Ja na Twoim miejscu nic bym nie skracał - ale to już Twoja decyzja. To na jakie światło teraz się przerzucasz i z jakiego powodu ? Większy box ? Pozdrawiam
bart85 Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Przeliczylem budzet na nowe swiatelko i zostaje narazie to ktore mam a powod byl taki ze chcialem poprostu mocniejsza lampe czyli 300W (pewnie realnie okolo 150W)...
Scooby-Doo Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Na tą powierzchnię to wdłg. mnie nie ma sensu....Chyba , że byś z większym boxem wystartował Na te rozmiary które masz/mamy - bo są podobne - nie mówię oczywiście o wyokości - więcej nie trzeba. 1
Plantator Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Jak wyżej naj jedną roślinkę powinno wystarczyć. Pozdro 1
bart85 Opublikowano 7 Października 2016 Autor Opublikowano 7 Października 2016 Heh juz wiedze ze zle zrobilem FIM... za wysoko musialem jednak obciac szczyt i generalnie zamiast 2-4 szczytow mam nadal 1 ktory sie odbudowal. Mowi sie trudno i zyje sie dalej pocieszam sie tym ze jest duuuuzo bocznych odrostow jutro przelaczam na flo i jutro wstawie jakies fotki
bart85 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Witam, Obiecany upek poniżej Wszystko wygląda zacnie... roślinka jest niska, ale za to bardzo rozłożysta z dużą ilością bocznych odrostów. Wczoraj podlane 1,5 litra odstanej kranówki bez nawozów... do tej pory nie podawałem żadnych nawozów. Prosiłbym teraz o poradę kiedy zacząć podawać nawóz na flo... jak pokaże pierwsze pistle czy jak zacznie konkretniej kwitnąć, a do tego czasu sama woda? Dzisiaj po 21 dniach wega przestawiłem czas świecenia na 12h. Postanowiłem, że nie będe skracał czasu świecenia i do końca jadę na 12h. dzień 18 (04.10.2016) dzień 19 (05.10.2016) dzień 22 (08.10.2016) - pierwszy dzień świecenia po 12h 1
Scooby-Doo Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Oj bart , bart...aż nie wypada żeby grower z całkiem niezłym starzem pytał się od kiedy dawać nawozy na flo hahahaha - żarcik Rób jak z AF - widzisz pierwsze kłaki , zaczynasz z nawozami na flo Zdrowo ładnie i dzięki nieudanemu FIMowi zrobiła się bardziej rozłożysta Pozdrawiam
Recommended Posts