-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Warto przesiać jeszcze przez drobniejsze odpada gdzieś 1/3 ale jakość jest naprawdę odczuwalna -
Naprawdę niezły start. 48 godzin w ręczniku papierowym 24 godziny i juz 4 z 6 wyszły. Dwie tak na prawde wystrzeliły. Mam nadzieję ze to dobry omen😁 Dałem podstawki i trochę przemeblowałem bo ciągnie jednak od betonowej podłogi. -
Dzien dobry. Dzisiaj włożyłem siewki. Ale ja w temacie nie wiem ktore🙈 Fast Haze Automatic Feminizowane (THC) Blue Cookies Automatic Feminizowane (THC) Auto White Russian Feminizowane (SB) Speed Gorilla Glue Automatic Feminizowane (AKS) Wiem tylko ze 3 z tych 4. Podlane 50 ml wody butelkowej odstanej. 22-24 / 75-80% w dzień 19-21 / 75-80% w nocy. Namiot 75x75x200 Lampy vivosun aerolight 100W se x2 Odciag tez vivosun 2 dodatkowe wentylatory mieszajace Nawilżacz philips 5000 series( polecam super szybko dobija do 70% w moim namiocie) Osuszacz temu... (na razie) Nawozy biobizz( na razie tylko pójdzie rotjuce jak wyjda) Doniczki 11l Na spodzie 5 cm karmazyt Później allmix biobizz Ostatnie 10 cm lightmix biobizz Chyba wszystko opisałem, jak nie to mnie poprawcie -
No tak wiedziałem o ryzyku i byłem na to nastawiony. Były same prawie 4 tygodnie. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Jest sens ten styropian dawać?
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts