Broda Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Staram się około utrzymywać mniej więcej 20cm ale z tym czasem ciężko bo różnie rosną a nie mam już czym i jak podkładać
Gość Czelu Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ślicznie się prezentują, oby tak dalej
MrSmokeWeed Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Bardzo ładnie się dziewczyny prezentują Pozdro
Broda Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Cześć i czołem! Rośnie bez większych zmian, podlewane nadal wodą akwariową dziś z dodatkiem nawozów wedle tabeli bo wydawało mi się że zaczyna im czegoś brakować. Widoczna przewaga w tempie kwitnięcia dla Candy Kush Express, zobaczymy co z tego będzie bo i dolne partie tych roślin ładnie (o dziwo przy ledzie) ładnie doświetlone. Dzień 57 (35 WEG, 22 FLO) Wybaczcie za prześwietlone zdjęcia, grower-amator ze mnie a nie fotograf
Miś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Te niższe kush'e rzeczywiście ostro zapierdzielają,chyba im się śpieszy do słoika
Toksyna Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Piękny ogródek i będzie grubo czekam na więcej.
Recommended Posts