Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Panowie, pomóżcie, nie wiem co jest grane, leje samą woda juz chyba od miesiaca szykujac sie do scinki, ale trichomy caly czas przezroczyste!!  Juz pomijam fakt ze 3 laski to tak mizernie wygladaja ze szkoda gadać , wogole nie spuchły, (popcorn)... ale reszta jest dosc ladnie zbita, ale trichomy przezroczyste -- czy  dac jeszcze nawozu czy dalej woda i czekac -- czy moze juz sciac i robic nowa sesje ( bo juz mnie ta dobija) .... Ogolnie sie zamotalem w calej tej uprawie i nie wiem co robic... Zdjecia sa powyzej, bo one praktycznie nic sie nie zmienily od ostatniego UP// heeeelpp

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Ostatnio mało aktywny byłem, hmm no ale jakoś tak wyszlo.

Panienki ścięte tydzień temu, ale dopiero dziś wklejam foto z wynikiem - sorki

Ogólnie dałem plamy z tą uprawą, i 3 roślinki spaliłem, reszta też przenawożona więc z dużych plonów nie mogę się cieszyć :( , ale mam lekcje na przyszłość .

Nastepny grow będzie tylko 6 roślinek White Widow ( chyba że jakaś nie wykiełkuje to będzie mniej )... Teraz już nie po pełnię tych błedów co w poprzedniej sesji :) ...

Dziekuje serdecznie wszystkim forumowiczom za cenne porady i pomoc na którą mogłem liczyć w trakcie uprawy .. Z mojej strony moge powiedzieć, że się nie poddaję i jadę dalej :)

pozdrawiam 

dawcanerki

p.s. Proszę administracje o przeniesienie growloga do zakończonych...

Dziekuję

20161001_180615.jpg

Edytowane przez dawcanerki
prosba o zakonczenie growloga
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Witam jeszcze raz na sam koniec,

Małe podsumowanie 

Palenia wyszło w sumie 280g

15g do curringu a 265g przerobione RSO. 

Palenie nawet przyjemne ,nie gryzace,  wyczuwalna nuta owoców ale za cholere nie wiem jakich ;) i też nie przy każdym nabiciu bonga,  więc pewnie zależy jaka się odmiana weźmie  ale sugeruje że ten fajny posmak jest od Dance World. Haj lekki, nie wtlacza w fotel ;v

Oleju wyszło mi 20 strzykawek po 1ml. ;) czyli jakieś ok. 30g olej 

Administratoròw prosze  o przeniesienie growa do zakonczonych I o nadanie   mi statusu "grower" hehehe dziekuje ;)

Pozdrawiam

Dawca

Edytowane przez dawcanerki
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+