Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Elegancko coraz gęściej widzę się robi tam u was
a u mnie powolutku coś tam rośnie dziś bodajże 3 dzień nad ziemią [24/0 bo nie mogę znajśc timera] ale strasznie się wyciągnęła nie wiem z jakiego powodu światło eleganckie więc moze takie geny :D no nic w doniczce trochę miejsca jeszcze jest to się podsypie trochę i będzie elegancko

Widowrella dzień 7/8 - Świątecznie :wesolych:
oświetlana nadal 24/0 bo zgubiłem timer :rolleyes:
dziś zastosowałem pierwsze naginanie

ładnie Ziben ci się tam porozrastało zdrowe ładne krzaki oby tak dalej

A u mnie tez powolutku do przodu Widowrella coraz bardziej się rozrasta zaczęła już puszczać gałązki tak więc za parę dni jak jeszcze trochę podrośnie będę fimował
Dziś dostała pierwszą dawkę nawozów rhizotonic + cannazym + terra wega
światło nadal 24/0

Pozdro
Edit
zrobiłem właśnie nawilżacz powietrza z tacki styropianowej takiej po udkach kurzych , waty i gazy
na tackę napchałem pół opakowania waty zawinąłem tackę z ta watą w gazę obwiązałem gumkami żeby się ładnie trzymało no i wlałem tam tak na oko 3/4 razy więcej wody niż na sama tackę bez waty :)

Wega planuje jeszcze z 2 tygodnie co najmniej ale wszystko się okaże w swoim czasie :)

co do wywaru to ja ze swojego haszu który był dość mocny dawałem po ok 1,5g/2g haszu na litr mleka i bania była ogromna więc z takiego mocarza może po 2/3 grama no może trochę więcej na litr no nie wiem ciężko to powiedzieć tym bardziej że tego haszu nie paliłem a najlepiej to na oko wszystko robić i zawsze wychodzi najlepsze

Pozdro

• 3 tygodnie później...
  • Replies 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gość Bonawentury
Opublikowano

Hehe zostało zrobione na oko z wagi

Gruuubo, szkoda tylko ze tak pózno zaczelismy robic i pić przez co dziwna byla noc, i caly nastepny dzien bylem ujebany. Elegancka pyszna rzecz :zmiazdzony:

Troche koloru zapodam, młode życie...

/admin - linki do zdjęć nie działają/

Stare życie sobie zyje, OB kwitnie, a AK sie ociaga i sie wyciaga. Dostaja rózne dawki wedle mych checi, plargon i florovit póki co.

/admin - link do zdjęcia wygasł/

Jak tam ludzie u Was ? Jak tam przygotowania do outa, pokopane ? ( u mnie nic, a nic)

Pozdrówka

Dziekówa

Dobry update Zib

podobaja mi sie te zdeformowane szczyty 2-ej roslinki

Jeszcze porosną, ile maja wogóle wysokosci ? Zielono, zdrowo oby tak dalej.

Jak tam Lolo u Ciebie, pewnie sporo sie pozmienialo

pozdro

Ja dzis zaczałem kielkowanie kolejnych pestek outdoor. Zanim pekną, wyjda z ziemi troche porosna bedzie maj i beda wysady.

Kompleks spotów jest juz przekopany.

Mlode

/admin - link do zdjęcia wygasł/

Nowe, OB, MxOB, Ak-48 i cholera wie.

• 2 tygodnie później...
Gość Bonawentury
Opublikowano

Zib jak bedziesz robil nastepne foty zrób do czegos porównanie, zapowiada sie grubaśnie, ładnie to wszystko idzie, a taki powolny poczatek byl
Lolo mocno sie krzaczy w cholere, szkoda ze nie mozesz zrobic dluzszego wega, było by ciekawie. Zdrowiutka roślina niech Ci chociaz szybko pokwitnie. Szkoda z tym wyjazdem, ale jak uchronic sie przez przypalem to jak najbardziej wskazane :D
U mnie powoli sobie kwitna, aparat wział bracki, dopiero na weekend zjedzie to bede miał foty. Miejsce mi sie konczy porosły na flo niesamowicie. Zapach narazie nie jest straszny i nie sieje przypalu w domu. Kolejne outowe pestki wychodza z ziemi, trzeba czekac tylko na ustabilizowana pogode.
Reszta grona co tam ?.

Edit

braciak wrócil, wiec są zdjecia
Spocik, wysadzilem tam 6 roslin z czego 3 pod butelkami, jeszcze pare ich tam pójdzie.

/admin - link do zdjęcia nie działa/

Nowa seria, tego co bylo kielkowane

Szafa, cieko mi objac całość nie zbyt mam jak sie tam wkrecic :D Jak widac wolno idzie, szroni sie i na OB problem.

maly dodatek

Pozdrówka towarzysze

Edycja
Zib piekne pieknie Ci tam puchnie, mniami 

Problem tej rzeczy jakiej widac na lisciach OB, a nie o puchniecie chodzi :D

• 2 miesiące temu...
Gość Bonawentury
Opublikowano

Ronaldo ciągle pod 3-ma świetlówkami czy wymieniles światelko ? Ma możliwości roślinka jak dostanie dużo światła.
Fifka zdrowo ladnie, niech bedzie lepiej niz rok temu.

Pustka panowie pustka, dziwnie sie czuje, za kazdym razem gdy otwieram szafe, a tam nic nie ma. Przez te pare latek ciagle coś tam rosło, nic wielkiego ale zawsze było zielono, coś co dawało uśmiech na ustach, poprawiało humor, dawało nadzieje na lepsze jutro

Dziwne uczucie, naprawde czegoś gdzies w głębi brakuje z drugiej strony jednak ten spokój, totalny brak obaw zwiazanych z prawem, coś bardzo przyjemnego, jakby ma wolność wzrosła ;) Nastanie dzien, gdy nowa wieksza szafa zagości i nada cykl nowej radości.
Odwiedzam czesto ogród, szkoda ze dlugość zimy przełożyła sie na żywotność/owocowanie niektórych drzew/krzewów. Najwieksza radośc to truskaweczki, których dzien w dzien jest sporo

Mam też revega pure AK który nie mial lekko, ale ciagle walczy, niech sobie rośnie i dwa małe nowe życia

Pozdrowienia

• 1 miesiąc temu...
Gość Bonawentury
Opublikowano

Fajnie tam u Was rośnie, zdrowia i maczug życze
Bo zdrowie najważniejsze

Gdzies nieopodal karzełek reveg pure AK...

...brat karzełka reveg troche wiekszy...

...nadzieji na plon z nimi nie wiąże, ale miło jak coś jednak rośnie
Pozdro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fifka, no to mi się podoba Krzaki jak marzenie.. Przydałyby się jakieś lepszej jakości zdjęcia U mnie dalej rośnie 2x SS, 1xCh+ i 1xDF. Planty późno po przełączeniu pokazały płeć i porosły jak szalone. Dużo ludzi pisało, że będzie ciężko pomieścić itd ale sobie obiecałem, że pokaże jak się robi LST hahaha 

No i tak sobie rosną

Box stoi w zimowych wręcz warunkach. Przy AFach nie miałem z tym problemu gdyż ustawiłem sobie fp=24/0 i jechane z koksem, a teraz przy 12/12 to co innego. Przedwczoraj zamontowałem do boxa przewód grzewczy 50w do terrarium i termoregulator. Wczoraj przy 11 stopniach na dworze w boxie przy donicach było 17 (tak jak ustawiłem na termo). W przyszłym tyg ma niby spaść śnieg, mam nadzieję jednak, że jakoś sobie poradzę. Jakbyście mieli jakieś pomysły jak ocieplić boxa-piszcie. Mógłbym dać jakieś farelki itd, ale po 1-przypał z poborem prądu, po 2 boje się o pożar..

Dobra, koniec smutów, czas na fotki

Tak to wygląda, tzn wyglądało, bo teraz przewód jest ułożony tak jak nakazuje instrukcja, no ale foto zrobiłem szybciej hehe

:peace:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Konkretnie rosuch! Out udany widzę a i zmiany w in! Oby tak dalej

Witam serdecznie. Otóż tak> Devil Fruit został ścięty 13.11. Palonko przednie. Tak jak pisał producent-nie jest to zbyt produktywna odmiana. Może w lepszych warunkach owszem, ale cieszę się z tego co jest. Wyszło z niej około 15g<. Ależ ma moc hehe, zdrowo upitala gały, a sam high jest o tyle fajny, że czuć niezłe rozleniwienie, ale nie kosztem szybkiego uderzenia w kime. Można śmiało posiedzieć ze znajomymi, popalić, popić
Co do reszty.. Zakochałem się w Skunkach.. Ależ one puchną hehe, dwa główne szczyty opadają na glebę i musiały zostać podwiązane (na fotce nie). Channel mimo, że nie puchł za dobrze, to na koniec nieźle przyspieszył i fajne pałki porosły heheh
Za tydzień kosa CH i 2xSS. Czas na foteczki

:peace:

A ten zapach... ulala nie na darmo nazwali skunka super skunkiem heheh channel tez ostro pachnie.. SR będzie po ścince
joł!

DF ścięty 13.11 tj, 58 dzień flo, natomiast wczoraj pod kosę poszedł channel+ i 2x SS (72 dzień flo)

joł!

• 5 miesięcy temu...
Gość Bonawentury
Opublikowano

Ładnie Fifka rośnie ta zeszloroczna, bedzie potwór.

Smoker ładna armia zbawienia narodu

U mnie powoli do przodu, cieżko to ogarnać troche za dużo tego najebalem, ale jeszcze na wegu je przetrzymam chwile.

• 3 miesiące temu...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+