Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Nieee... Jak otworzylem drzwi od boxa to szczyt "wypadl" z boxa i spadla na niego koszulka z gory i sie ulamalo. Same wlochy na nim wiec nie ma co probowac aczkolwiek ususze i zobacze :)

Opublikowano

Przy najnizszej pannie tej z najwiekszym topem glownym szczytowe liscie zaczynaja miec jasniejsze koncowki... wszystkie.
Co to moze byc? Czegos za duzo czy za malo?
Wydaje mi sie ze przesadzilem z nawozami... Ostatnio kazde podlanie - przynajmniej 3 z rzedu szly z nawozami w pelnej dawce blooma i alg, grow w 1/3 dawki. Poczekam do jutra i zobacze co bedzie... Jak bedzie zle to zrobie flusha. Mam nadzieje ze dojade szczesliwie do konca.

22

Opublikowano

Spokojnie Panie bart85 :)
Narazie nic złego się nie dzieje :)
Obserwuj jak będzie postępować to wtedy się będziemy martwić. U mnie się tak działo ostatnim razem na Amnesi ale nie postepowalo i było całkiem fajnie na koniec ;)

Opublikowano

Te koncowki jak by troche popalone nawet nie tylko jasniejsze.

No poczekam do jutra. Na wszelki wypadek przygotowalem juz 15 litrow wody zeby sie odstala i jak cos to jutro plukanko zrobie.

Opublikowano

Takie przebarwienie, to nie przebarwienie :)

Od tych nawozów raczej nie powinno się coś takiego robić. Znajomy leke przy każdym podlewaniu pełne dawki biobizów-blooma, growa i top maxa, może nawet więcej niż pełne i zero przebarwień. Roślina ładnie kwitnie. 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+