bart85 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Nie mam miernika niestety. I tak naprawde nawet nie wiem w jaki sie zaopatrzyc zeby byl skuteczny, a chcialbym juz na nastepna uprawe.
Scooby-Doo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 A no właśnie....tu może być pies pogrzebany. Więc póki nie ma fot to ciężko.....stwierdzić. Odnośnie pH metru - dobrego - to nie polecę Ci nic konkretnego. W mojej sytuacji w razie potrzeby żona w lab. mierzy wszystko co potrzebuję , ale ten sprzęt kosztuje kilkanaście tysi. więc siłą rzeczy nie mogę Ci go polecić A właśnie żona mi mówi , że taki w miarę dobry pH metr wielkości długopisu kosztuje jakieś 3 stówki. 1
bart85 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Noooo to raczej nie zainwestuje w taki sprzet bo mi zwyczajnie zal kasy, ale przy poprzedniej uprawie z super skunkami nie mialem tego problemu, a przez cale zycie panienek lalem na przemian wode i wode z nawozami. Teraz kilka podlan poszlo z pelnymi dawkami nawozow pod rzad wiec mysle, ze to moze byc problem. Dlatego narazie nawozy odstawie i zobaczymy czy bedzie postepowac Dwa podlania z czysta woda i potem podlanie z samym bosterem zastosuje.
Scooby-Doo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 @Panika - nie za bardzo , żeby pomiar był wiarygodny miernik musi mieć skalibrowaną elektrodę......Cała raszta podaje wynik w "przybliżeniu" a tu właśnie chodzi o dokładność. @bart85 - no niby 2 czy 3 bomby to dużo ale jak będziesz się bawił w uprawy jakiś czas to raczej się zwróci
bart85 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Na pewno, ale skoro do tej pory nie bylo z tym problemow to mysle, ze jednak przedobrzylem z nawozami a i tak juz 3 paki w panel zainwestowalem wiec narazie mam dosc wydatkow na boxa. Moze w przyszlym sezonue czyli we wrzesniu tego roku
Scooby-Doo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Hehe pewnie Mam to samo Będzie git A nawozy lales na przemian czy kilka podań poszło z nawozami pod rząd ?
Scooby-Doo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Hehe pewnie Mam to samo Będzie git A nawozy lales na przemian czy kilka podań poszło z nawozami pod rząd ?
Recommended Posts