bart85 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nie. Nawet nawozu jeszcze nie zapodalem w pelnych dawkach. Scorp tez wczesniej mial te WRKI od Bulka i jemu wogole boczne odrosty nie wylazily tylko robil sie wielki top Tutaj jak na moje nie genetyka tylko swiatlo ma znaczenie. Pozatym te caly czas rosna w gore. Najwyzsza dzisiaj ma juz 26cm
Scooby-Doo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tak jak na początku Ci bart doradzałem z panelem to wspominałem kilkukrotnie w moim GJ , że panny pod nim bardzo szybko lecą ale pewnie będą karły. I zobacz dzieje się dokładnie taka sama sytuacja u Ciebie. Zupełnie analogicznie do mojego przykładu Tyle że ja z racji braku odpowiedniej wysokości musiałem ostro łamać. Tobie to raczej nie grozi , masz wyższego boxa i panny będą piękne i spore
bart85 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zapewne tak bedzie tylko szkoda ze nie ma wiecej miejsca na boki. Mysle czy nie sprobowac po tych WRkach jeszcze raz z sezonem. Mam jedna pestke Californi jeszcze i chyba ja wykorzystam w duzej donicy. 3 tygodnie wega na 18/6 i potem 12/12 do konca.. Mogla by wyjsc ladna choinka pod tym swiatlem
Scooby-Doo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zepewne było by ciekawie Ja bym spróbował jak bym miał wyższego boxa z sezonem
bart85 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tak też zrobie, myślę ze jeden sezon jest w stanie dac te 30-40g suszu jak sie nim dobrze zaopiekuje
bart85 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Moglbym tak zrobic ale i tak doniczki musialyby zostac takie jak sa teraz czyli 5 litrow. Inne nie wejda w zaden sposob Sprobuje z CHP raz jeszcze
Scooby-Doo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 5l wystarczyły by w zupełnosci ale pewnie jak masz zamysł z CHP to leć śmiało
bart85 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 Witam. Dzisiaj bylo podlanko z nawozami. Panny dostaly po 1,5ml growth-c, po 3 ml bloom-c i po 2ml alga-c / litr. Kazda podlana litrem wody. Plancik stojacy z przodu odwrocony w druga strone.Up przy okazji podlania z troche innej perspektywy Dzien 28 / 12 flo 1
Scooby-Doo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ładne trio Śmiało możesz lać nawozy , niech poochną
Recommended Posts