Siemanko. Dziś mijają równo dwa miesiące od wyjścia z gleby. Z szóstki pierwotnej zostały trzy i to był słuszny wybór gdyż miejsca jest akurat. W niedzielę będę oglądał sobie trichomy i zobaczymy wtedy czy któraś już dostanie w łeb. Fat Bastard zaczyna mniej pić i ładnie puchnąć, pozostała dwójka dzień w dzień po 1.5 litra.
Z tą lampą właśnie wiem że zjebalem bo chciałem 1500W a zamówiłem zestaw z 1000W najwyżej później kupię mocniejszą od SF a tą 1000W jak będzie można wykorzystać do doświetlania od dołu to się przyda. Dzięki za podpowiedź bo czekałem właśnie na info co zamawiać, więc do ziemi biobizz wezmę biotabs zestaw startowy a na YouTube widziałem jak z tym przygotować glebę to jeden problem będzie mniej.
Spróbuj od biotabsów. Biobizz w płynie są ok ale potrafią popalic rosliny. Łatwo je przedawkować. Biotabsy w zasadzie bezobsługowe. Lampkę mogleś wziąć tak 150W. Byłoby lepiej. Boxa mozesz śmialo w pokoju trzymać na piętrze. Ale też równie dobrze na parterze. Jak tam będzie 15 stopni to nic im się nie stanie.
Recommended Posts