Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Dodam jeszcze, ze zawsze lalem. Kranowke odstana 2dni zbijalemm ph octem do 6.5 bo normalnie miala 8 octem i nie mialem problemow ale ziemie mialem wlasnie biobizz i nawozy :-)

Doslownie 30dni wega sama woda a potek nawozy na flo i zero problemow hehe :D

Opublikowano

Powiem tak spalanie liści ustało może było to przez mineralkę? Nie wiem. co do kładzenia głównego szczytu to nie wiem, to mój pierwszy plant xD nie chce go zniszczyć hahaha xD

Opublikowano

Teraz po tylu dniach wega raczej będzie ciężko "położyć" szczyt. Przy grubej łodydze , nie polecam. Jest jak jest i nie jest źle :) po co teraz stosować jakieś kombinacje ? LST teraz też zdecydowanie za późno. Zostaw jak jest. I tak wystarczająco długo czekałes na flo ;)

Opublikowano

Ok w sumie szkoda go złamać.przy kombinacjach w sumie i tak to tylko dla mnie wiec nie musi byc niewiadomo ile hehe . a i tak mysle ze moze byc fajnie ;)

Opublikowano

A te spalanie listków to bylo chyba przez mineralke bo ostatnio podlalem kranówka i ustało wiec narazie jestem spokojny a z dnia na dzień coraz wiecej kłaczków się pokazuje wiec jestem zadowolony ;)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+