Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Jak startujecie z indoor'em? Pierwsze 14 dni

Recommended Posts

Opublikowano

@zasobnik - ja od zawsze robie tak , krok po kroku ;) 

- gdy mała wyłoni się z gleby przez pierwsze 2-3 dni tylko zraszam mocno glebę z wierzchu spryskiwaczem ( codziennie ) , dookoła jak i w środek malutkiej.

- po około 4-5 dniach zaczynam podlewać już normalnie , ale mniejszą ilością wody od. 250-500 ml a po 7-8 dniach już normalnie tyle , że nie leję bezpo. pod nią a bardziej na boki czy też obrzeża.

A później już z górki ;)

3m się i powodzenia

Opublikowano

Dziękuje wam wszystkim bardzo :)

Scorp - robie mniej wiecej podobnie. Więc rzecz siedzi albo w oświetleniu albo mam coś w wodzie. Podlewam teraz kupną dobrowianką

Włożyłem ją do boxa nowego takiego mini 50x40x50 i zamontowałem tam dwie energooszczędne żarówki. Razem mają około 50W

Tyle że są to żarówki innej firmy, jedna osram a druga nie pamiętam jakaś z biedronki i mają różne odcienie. Osram to ciepły biały 6500K drugi nie wiem ale świeci bardziej na żółto... 

Opublikowano

trochę mało jak na taką powierzchnię, Ja w swoim o podobnych wymiarach mam 2x85W z tym, że jedna 2700k a druga 5500k. Na taką powierzchnię minimum to jakieś 8000 lumenów ;)

Opublikowano

Nie ma się co dziwić, ze rosnąc nie chcą skoro nie mają wystarczającej ilości światła.  skoro jest to energooszczędna 50W lampa to am max 3500lm a to stanowczo za mało.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+