bart85 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Coooo tutaj sie dzieje dzungla braawo!
SmakMaroca999 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 czy przypadkiem ostatnio za duzo azotu im nie podajesz bo poszly w liscie troche a tak to zdrowizna!
Furion Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2016 Smaku na samej wodzie jada, tylko raz w 35dniu uprawy dostaly bacterex/orgatex i do konca uprawy mam zamiar juz na glodzie je przytrzymac. Co do tego ze poszly w liscie to zgodze sie jesli chodzi o catarac kushe(te na 1szym planie) od poczatku cos swirowaly ale nie ma co plakac reszta jest okej. Co prawda bejzboli nie bedzie ale jeszcze sie do tego dojdzie to pierwszy moj "wiekszy" projekt i juz troche wnioskow z tej uprawy wyciagnelem takze teraz powinno z gorki isc hehe. Zapodaje kilka fot makro na pamieciowe 33 dzien flo Css #1 css#2 og kush: 1
Toksyna Opublikowano 25 Stycznia 2016 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Piękne tłuste topy tam masz. Dwa tygodnie przed kosa warto usunąć większość liści wiatrakowych. Pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 z cataraktkushy bedziesz zadowolony tez mialem okazje wiele razy jej kosztowac mieszkajac w Czechach od Iva mojego dobrego kolegi jak i Sensi Star z Paradise ale bardzo mnie ciekawi jak to bedzie wygladac w polaczeniu z Criticalem jak na razie widac ze hybryba rozwija sie znakomicie jest mocna w budowie jak Sensi Star.Pozdro!
Furion Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 witam, ostatnio sciolem caly popkorn z dolow roslin, wyszlo 20g ale bylo mi malo wiec pierwsza css w ok.48 dniu flo poszla pod noz. Szron jest maxymalny, gdzie sie nie dotknie to sie klei ze hohohohohoho albo i lepiej fotki i waga suszu niebawem... 1
Toksyna Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Naprawde tluste te twoje szyszki. Zywicy na nich naprawde mnostwo takze zycze smacznego.
PanikaGoryla Opublikowano 1 Lutego 2016 Opublikowano 1 Lutego 2016 Co tu sie wyrabia to ja nawet nie mam pytań Trenowałeś je rozumiem? Lst?
Recommended Posts