Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

co robic plant w 5 tyg kwitnienia nie puchnie a wloski brazowieja

Recommended Posts

Opublikowano

witam mam problem  moje drzewko roslo na outdorze osiaglo 2.5 metra i zaczelo kwitnac ze wzgledu na slabe warunki postanowilem planta przenies do domu podlaczylem lampe wiatrak i roslina juz jest w 5 tyg kwitnienia i nie chce puchnac a wlosy robia sie brazowe myslalem ze ja przenawozilem ale podlewam jedynie pk 13-14 tak jak jest napisane na opakowaniu 2 ml na litr wody myslalem ze przenawozilem rosline zrobilem flusza i nic z rosliny zaczynaja wypadac liscie co robic 

Opublikowano

hasiorek, daj od razu zdjęcie od przodu i się podpisz na kartce, albo dowód tożsamości pokaż :D

Brawo kolego za charakterystyczną dziarę :big-joint:

Ty go trzymasz pod jakimś HPS'em, czy tylko do żarówki na suficie ma Ci puchnąć? :D

Opublikowano

Jedynie tak Ci mogę pomóc, prawda tu aż kuje. Musisz kupić lampę!!!

gib 600w pro v t hps mh /admin - link do aukcji allegro wygasł/

lampa sodowa zarowka hps lumatek dual 600w /admin - link do aukcji allegro wygasł/

Myślę ,że to najtańszy zestaw.    Pzdr

Opublikowano

jak chlopaki pytali o zdjecie, to chodzilo I'm o rosline a nie o ciebie. my nie z milicji. I dla swojego bezpieczenstwa wykasuj to.

ps.  chociaz za sieje nie karaja

Opublikowano

ja  sadze to na legalu to nie jest w pl wiec ci co sie smieja najpierw niech sie jebna w leb jestem w nl obecnie i mam juz dwie lampki podpiete zdjecie bylo zrobione przed podlaczeniem lampy a wiec tak mam dwie lampki cfl 125 wat podlaczone pod nia sprzet dostalem gratis dlatego mam dwie slabsze nie jedna lepsza 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+