hasiorek Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 witam mam problem moje drzewko roslo na outdorze osiaglo 2.5 metra i zaczelo kwitnac ze wzgledu na slabe warunki postanowilem planta przenies do domu podlaczylem lampe wiatrak i roslina juz jest w 5 tyg kwitnienia i nie chce puchnac a wlosy robia sie brazowe myslalem ze ja przenawozilem ale podlewam jedynie pk 13-14 tak jak jest napisane na opakowaniu 2 ml na litr wody myslalem ze przenawozilem rosline zrobilem flusza i nic z rosliny zaczynaja wypadac liscie co robic Link to comment Share on other sites More sharing options...
motylek ;) Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 na początek zdjęcie, i jak nie kwitnie a topy są brozowe to znaczy, że... nie kminie XD jak topy brązowieją to są dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 motylek wloski brazowieja, a nie topy hasiorek 2.5 metrowe drzewo w domu ? chcialbym to zobaczec Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasiorek Posted November 1, 2015 Author Share Posted November 1, 2015 motylek wloski brazowieja, a nie topy hasiorek 2.5 metrowe drzewo w domu ? chcialbym to zobaczec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawkacanna Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 hasiorek, daj od razu zdjęcie od przodu i się podpisz na kartce, albo dowód tożsamości pokaż Brawo kolego za charakterystyczną dziarę Ty go trzymasz pod jakimś HPS'em, czy tylko do żarówki na suficie ma Ci puchnąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinek7244 Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Jedynie tak Ci mogę pomóc, prawda tu aż kuje. Musisz kupić lampę!!! http://allegro.pl/gib-600w-pro-v-t-hps-mh-zasilacz-uklad-zasilajacy-i5525321115.html http://allegro.pl/lampa-sodowa-zarowka-hps-lumatek-dual-600w-wzr-kwi-i5596050213.html Myślę ,że to najtańszy zestaw. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
reksio Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 jak chlopaki pytali o zdjecie, to chodzilo I'm o rosline a nie o ciebie. my nie z milicji. I dla swojego bezpieczenstwa wykasuj to. ps. chociaz za sieje nie karaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasiorek Posted November 3, 2015 Author Share Posted November 3, 2015 ja sadze to na legalu to nie jest w pl wiec ci co sie smieja najpierw niech sie jebna w leb jestem w nl obecnie i mam juz dwie lampki podpiete zdjecie bylo zrobione przed podlaczeniem lampy a wiec tak mam dwie lampki cfl 125 wat podlaczone pod nia sprzet dostalem gratis dlatego mam dwie slabsze nie jedna lepsza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.