-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Zamówiłem sobie 300 litrów Soma's Sacred Soil pod te moje 6 sezonów żeby leżała i czekała te parę tygodni zanim się uwine z Auto. Ostanie czasy był bio bizz i plagron więc pora spróbować coś innego. Patrząc na to co ci rośnie warto spróbować. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ładny kolor😉😁 a propos Barney's Farms to na następną uprawę kupiłem lemon cherry gellato i insinia og, własne w te 50l😉💪 A no i czuje twój ból co do tego co mi pisałeś u mnie na temat auto😉🫵👍 -
I szczerze mówiąc to one wyglądają jak by w ogóle nie poczuły tego toppingu i lecą dalej, zwróćcie uwagę na świeże jasne przyrosty a dzisiaj dostały jeszcze to 3,5l herbatki na bazie ziemi od Soma's Sacred Soil i dwie łyżki melasy na 10l wody. Pozdrawiam -
Elo👊 Wczoraj moje gwiazdeczki miały przeprowadzony ostatni trzeci topping ale wszystkich odrostów bocznych. Te cztery główne z poprzednich toppingów były lekko do tyłu dlatego zrobiłem tak żeby wyrównać całe canopy 😉 A do tego po tym toppingu wyjdą na Holy punch 23 główne topy plus odrosty które wyjdą po założeniu siatki. I Banana Blaze będzie miała 21 topów głównych plus te które wyjdą z odrostów i będą warte zatrzymania, resztą idzie pon nożyce 😅😉 Oczywiście będzie jeszcze lekkie czyszczenie przed flipem i na 21 dzień po ale to jeszcze daleka droga😉 -
Przez Macky · Opublikowano
Analiza bardzo trafna, która dużo mówi i każdy zdrowo myślący człowiek wyciągnie sam odpowiednie wnioski. Nie bez powodu usunąłem pewne sklepy z tego forum. Z tym że wspominanie o tych sklepach tutaj na forum w formie innej niż "szybka wysyłka i cukierek gratis", to dla niech nie dopuszczalne i zaraz naślą na forum prawników i innych..... żeby tylko usunęli te informacje, bo przecież ludzie sami nie potrafią liczyć i wyciągać wnioski. Temat nie wymaga dalszych komentarzy.
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts