Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

jaki box do tego leda?

Recommended Posts

Opublikowano

witam forumowicze jestem " zielony " w tworzeniu boxow i uprawianiu roslinek jednakze mam wielkie ambicje, zeby stworzyc sobie owego boxa. Znalazlem na olx leda Panel lampa led cree 48w 16led 3w cree grow box hps /admin - link wygasł/, ktory mnie zaciekawil bo jest na diodach cree, ktore z tego co czytalem sa podobno jedne z lepszych na rynku i stad moje pyt. jakich rozmiarow boxa bym potrzebowal do dwoch takich lamp i ile pomidorow moge uprawiac max na nich??

Opublikowano

48W to on raczej nie ma. Raczej coś koło 27W, zakładając że to zasilacze 600mA. Dwa takie spokojnie ogarną boxa 60x40cm. Pewnie i trochę większego, np 50x80.

400 zeta za taki jeden, to troszkę dużo. 800 za dwa? Hmmm. Taniej sam zrobisz.

Opublikowano

problem jest taki ze na bardzo sie znam na elektronice chyba ze podpowiesz mi co bym potrzebowal mniej wiecej i skad moge zaczerpnac jakis poradnik?? gosciu mi powiedzial ze za dwa da cene 700 zl hmmmm a powiedz mi ile moge miec max doniczek w takim boxie??

Opublikowano

Doniczek to i 6 możesz wepchnąć do takiego 60x40. A możesz i 2. Jak tam wolisz. A ta cała elektronika jest banalnie prosta. Ja nie jestem elektronikiem, a już piąty panel robię :) Przy montażu mogę pomóc. Jak coś, to pisz na PW.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+