Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Rhizotonic zastosuj od 1 tyg.

Po przełączeniu na 12/12 korzenie dojrzewają i potem możesz najwyżej lać jakąś niewielką dawkę dla utrzymania ich zdrowia i dobrej absorpcji składników odżywczych, gdyż bryła korzeniowa już raczej dużo się nie zwiększy.

Opublikowano

Rizotonic lej od początku 4ml na litr wody! Po tygodniu zmniejsz dawke do 2ml na litr i lej tak przez cały weg. Na flo 5ml na 10l wody.  Bez nawilżacza nic z wilgotnoscia nie poradzisz :)

Opublikowano

Nasionko ok 30h siedzi w ziemi a dzis rano zauważyłem ze wyskoczylo z ziemi przysypałem je odrobina ziemi ale nie wiem co o tym sadzić ??

podlalem 0,5l wody +2ml rihotonic :harvest: nie wiem czy nie za malo podlałem donica ok 7l :ph34r:

Opublikowano

Że co? wyszło z ziemi, to przysypałeś ziemią, i nie wiesz co o tym sadzisz? wtf? i jeszcze takiemu plantowi, a właściwie siewce dałeś 0,5l wody?

Opublikowano

Że co? wyszło z ziemi, to przysypałeś ziemią, i nie wiesz co o tym sadzisz? wtf? i jeszcze takiemu plantowi, a właściwie siewce dałeś 0,5l wody?

Włożyłem odrazu do docelowej donicy 7l na ok 1cm głębokości przysypałem ziemią i podlałem 0,5l wody,

dziś rano zaglądam a nasionko wyskoczyło na powierzchnię ziemi (nie listki tylko nasionko) wiec przysypałem odrobina ziemi żeby sie nie spaliło od światła , martwi mnie ta sprawa ponieważ nigdy wcześniej mi sie tak nie stało

Opublikowano

Pod tym "nasionkiem" są liścienie, powinien sam zrzucić tą skorupę, a jak nie to trzeba ściągnąć

gallery_43172_1428_69991.jpg

Jak mam zdjąć ten kapelusz tak żeby nie uszkodzić może jakiś link ?

Opublikowano

Dziś 5 dien od zasadzenia coś zaczyna się dziać oświetlenie 18/6

wilgotność w 30/50%

temp 20-37

podlano 0,5l wody

gallery_43172_1428_871354.jpg

wydaje mi sie ze to wina nasionka owe kiekowalo ponad 6dni dlatego tak mizernie idzie  <_<

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+