Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

@Dzik - jak dla mnie to już całkiem normalnie wygląda :)

Po łamaniu zrobił się z niej zygzak , więc dlatego jest tak rozkrzaczona :) Gdybym jej nie złamał to już jakiś czas temu była by wyższa od poprzedniej AKaczki a tamta była prawie na styk.

Pandora jest kompletnie inna od moich ostatnich roślin. Co mnie bardzo cieszy :), Fajnie czasem mieć coś co będzie kompletnie odbiegało od kilku dotychczasowych upraw , mimo tego samego oświetlenia :D  które postanowiłem zostawić do końca.

Teraz już robi całkiem fajne topki , dużo się szroni i świetnie pachnie. Ma grubą , mocną łodygę i wielkie wiatraki.

Mimo mocnego związania , łamania ; ciągle idzie do przodu :) Przypomne że jest w 12l misce gdzie korzenie są przy każdej drenażowej dziurce których zrobiłem kilkadziesiąt :)

Ciesze się , że ją zostawiłem przy życiu bo teraz ewidętnie mi się odwdzięcza  :excellent:

Następny up z fotkami w poniedziałek :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Czas na up  B)

Wczoraj usunąłem dwa odrosty z niewydarzonymi "topkami" z których nawet popcorn by był mały :)

Reszta zostaje do końca bez zmian...mam nadzieje ;)

Pandorcia kwitnie , pachnie i jest duża jak na moje warunki to trochę za duża. Obecnie podlewana mniej więcej co 3 dni.

2 podlania sama woda , 3cie woda + nawóz i tak w kółko.

Podejrzewam , że jeszcze z miesiąc pociągnie (zdjęcia z dnia 53)

Dzień53

gallery_3712_1371_1104295.jpggallery_3712_1371_726783.jpggallery_3712_1371_857212.jpggallery_3712_1371_699783.jpggallery_3712_1371_1188661.jpggallery_3712_1371_171090.jpggallery_3712_1371_572867.jpggallery_3712_1371_35382.jpg

• Upvote 4
Opublikowano

@Miś - pewnie nie ma co panikować :) ale powiem Ci , że dziwnie to wygląda. Nie widziałem żeby pistile tak szybko rdzewiały.

Wygląda jakby za wszelką cenę Pandora chciała skończyć swoj żywot. Ucinam coraz więcej żółknących wiatraków , kwiaty jakoś specjalnie nie poochną no i te pistile w 70% rdzawe. Co prawda obsypała się już żywicą.....ale niech mi tu nie kończy jeszcze bo planowałem ja 3mać co najmniej do początku listopada.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+