Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Pinkyoov zakupiłeś patrzałko na trichomy??

Na moje wyglądają jakby to było max co da się z niej wyciągnąć ale możesz potrzymać i jeszcze z

tydzień może 2. Wygląda jakby stresogenne życie miała.?

Opublikowano

zakupiłem i wygladaja juz ok, to moj pierwszy plant dlatego tak slabo :( strasznie duzo moich bledow, juz wiem co bym zrobil inaczej, ale juz za pozno, pod koniec tygodnia, chyba w niedziele bedzie scinka, jeszcze dzisiaj badz jutro ostatnie podlanie.

Opublikowano

Spokojnje jak na pierwszy raz to dobrze nie zabiłeś go ?, a tak poważnie to ,,człowiek uczy się całe

źycie i umiera jako głupiec,, . Jak trichomy masz już takie jakie chciałeś no to niedługo kosa i

zaczynaj następny projekt z każdą rośliną doświadczenie rośnie?.

Opublikowano

planowo dopiero na następne wakacje ;) wiem ze dosc duzy odstep czasu, ale chce skompletowac troche lepszy sprzet po pierwsze chce kupic lampe led, cos zrobic z wentylatorem bo jest mega glosny i bede musial zastanowic sie nad wyciszeniem, pestki pewnie beda Euphoria z Royal Queen Seeds i moze wiekszy namiot wiec cos dodam ;) w niedziele zamieszcze kolejny log z scinki, wczoraj ja podlalem okolo 300ml wody.

Dodam ze mega duzo sie nauczylem.. wiem gdzie popelnilem bledy i ich juz drugi raz nie popelnie, do tego problem na wegu ze mial byc automat.. a wyszedl jednak nie, tak to bym bawil sie w LST by mi tak do lampy nie leciala, do tego musze jeszcze dokupic jakis nawoz antystresowy chyba padnie na bio-heaven ;)

Dodam jeszcze pytanie, ledy apollo i spider maja full-spectrum? czy nie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, to będzie ostatni post, wybaczcie że tak późno - tygodniowe opóźnienie, ale miałem dużo problemów i mało czasu ;)

bart85 użyłem tego mikroskopu co linkowałem wyżej, działa mniej więcej jak powinien ;p

Wracając do tematu, roślinka została ścięta i obskubana z większości liści, resztę liści wyciąłem po 2 dniach gdy się suszyła, teraz już wszystko jest ładnie w słoiku który otwieram codziennie na 2 godziny.

gallery_42973_1375_2156928.jpg

gallery_42973_1375_1359921.jpg

gallery_42973_1375_1413928.jpg

gallery_42973_1375_1635564.jpg

Z całości wyszło może około 20g, nie jest to porywająca ilości, ale dla mnie wystarczające ;) Najgorsze że wybrałem tragiczny moment na ścięcie i robienie zdjęć :/ dlatego zdjęcia wyszły jak wyszły, kolejny projekt na pewno będzie, ale jeszcze nie wiem kiedy.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+