emes Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 bizi weekend sie zapowiada wiec szybki up Dzien 84 [weg 25, flo 59] JESIEN w namiocie Wczoraj wreszcie dostalem porzadny mikroskop i wyglada na to, za max 2 tygodnie i scinka ... u 6 panien sytuacja z trichomami wyglada nastepujaca: 80% mlecznych i po 10% bursztynow z przezroczystymi, 2 kobitki troche odstaja. Nawozy biobizz'a odstawione tydzien temu, teraz tylko woda z melasa. Klona chyba ciachne na dniach bo sweet tooth sie skonczyl Przedziorkow brak takze juz mam je w dupie. Udanego weekend'u wszystkim
Plantator Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 No i piknie zbliża się ku końcowi?. W zdrowiu do mety? Pozdro?
Miś Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Przygotuj słoiki, na te smakołyki
emes Opublikowano 16 Października 2015 Autor Opublikowano 16 Października 2015 Przygotuj słoiki, na te smakołyki Sloiki na stanie, tylko czekam az dojda moje panie Dzien 91 [weg 25, flo 66] Scinke planuje na przyszly piatek/sobota, w najgorszym wypadku dojedziemy do 100 dni Satelita zakonczyl swoj zywot ... 10g suszu moj "dostawca" klonow juz przyszykowal mi Super Silver Sour Diesel Haze'a i LA Woman ale bedzie to rezerwa na wypadek jak cos pojdzie nie tak z nasionami Tymczasem na kwadracie ... armagedon jest blisko Milego weekendu 1
Scooby-Doo Opublikowano 16 Października 2015 Opublikowano 16 Października 2015 Będzie to piękny "armagiedon" Zaje to wygląda , piękny szron , długie pałki Tak powinno być 1
emes Opublikowano 24 Października 2015 Autor Opublikowano 24 Października 2015 Dzien 99 [weg 25, flo 74] Niestety dla dwoch roslinek przyda sie jeszcze tydzien, a jako ze preferowalbym sciac je razem to wszystkie panie poczekaja Nastepny up juz po scince Pzdr 1
Scooby-Doo Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 PIKNIE ! Po prostu topy Aż ślinka cieknie Piona 1
Plantator Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 To żeś zajebiste topiszcze uchodował.? Należy się order zielarza?. Jak wyżej ✋. 1
emes Opublikowano 1 Listopada 2015 Autor Opublikowano 1 Listopada 2015 Panie sciete w piatek cyli 105 dni lacznie. Niestety szalu nie bedzie, w srode musialem scinac jednego z criticali bo sie plecha wdala, 2 planty najbardziej dotkniete przez przedziorki od uzycia smc stanely w miejscu wiec za wiele nie wyszlo. Plan minimum czyli po unce z planta na spokojnie - zobaczymy tylko ile ponad. Rozbieznosci wagowe ogromne od 200g mokrego po 120g. Z porownania biotabsow i biobiza raczej gowno wyszlo pewnie roznica w smaku (o ile w ogole jakas bedzie) ale jedna rzecz musze stwierdzic - panie na biobizie mialy zdecydowanie bardziej rozwinieta mase korzeniowa. Kwiatki w namiocie na 4 dni, potem na 3 dni do sloikow i bedziemy wazyc - za tydzien podam wynik suszu. Plecha: Centrum dowodzenia scinka: Suszarnia: Pzdr 1
Plantator Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Gratuluje i życze smacznego?. GL doprowadzone do końca tylko tej plechy szkoda wiem jak to męczy jak trzeba jadorodniejsze kiście zerwać i wyżucić? żeby ratować reszte. Pozdro? 1
Recommended Posts